Wandelschoenen

Kies functioneel de juiste wandelschoen!

Schoenen vormen de basis bij het wandelen. Om je wandelplezier te vergroten en de kans op blessures te verkleinen, is het van belang om op de functionele juiste wandelschoen te lopen. Daarbij moet onder andere rekening gehouden worden met de ondergrond waarop je wandelt en de kenmerken van je voeten. Daarom meten wij jouw voeten op en maken we opnames met een speciale high-speed camera. Je wandelt over onze 30 meter lange indoorbaan, waardoor we een zuiver beeld krijgen van hoe je afwikkelt. De opnames worden samen met de adviseur bekeken en aan de hand van deze beelden en de voetanalyse zal de functioneel juiste wandelschoen geadviseerd worden.

Het LoopCentrum beschikt over een ruime collectie wandelschoenen in diverse lengte- en breedtematen. Je kan een keuze maken uit lage, halfhoge en hoge wandelschoenen (A – AB categorie).
Heb je ‘een moeilijke voet’, specifieke voetproblemen of moeite met het vinden van de juiste schoenen voor dagelijks gebruik? Onze brede collectie wandelschoenen biedt ook voor jou mogelijkheden!

 

Plan een afspraak
Kies functioneel de juiste wandelschoen!

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Fysio Stofberg Heythuysen