Wandelschoenen

Kies voor een juiste, functionele wandelschoen!

Goede wandelschoenen vormen de basis bij het wandelen. Om je wandelplezier te vergroten en de kans op blessures te verkleinen, is het van belang om op de juiste wandelschoen te lopen. Om tot de beste keuze te komen, dienen we onder andere rekening te houden met de ondergrond waarop je wandelt en de kenmerken van je voeten. Wij doen een uitgebreide loopanalyse om de juiste wandelschoen aan te meten. We meten je voeten nauwkeurig op zodat we de juiste lengte- en breedte maat weten. Hierbij letten we op de stand, vorm en drukverdeling van je voeten. Vervolgens maken we opnames met een speciale high-speed camera. Je wandelt over onze 30 meter lange indoorbaan, waardoor we een zuiver beeld krijgen van hoe je afwikkelt. De opnames worden samen met de adviseur bekeken en aan de hand van deze beelden en de voetanalyse zal de functioneel juiste wandelschoen geadviseerd worden, volledig merkonafhankelijk. Wij zijn pas tevreden, zodra jij de perfecte wandelschoen draagt!

Het LoopCentrum beschikt over een ruime collectie wandelschoenen in diverse lengte- en breedtematen. Je kunt een keuze maken uit lage, halfhoge en hoge wandelschoenen (A – AB categorie). Heb je ‘een moeilijke voet’, specifieke voetproblemen of moeite met het vinden van de juiste schoenen voor dagelijks gebruik? Ons groot aanbod in wandelschoenen voor moeilijke voeten biedt ook voor jou mogelijkheden!

Kortom, voor iedere wandelaar is er een passende schoen te vinden bij het LoopCentrum

Maak een afspraak in het LoopCentrum
Kies voor een juiste, functionele wandelschoen!

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Goede wandelschoenen aanmeten voor moeilijke voeten

Elke voet is anders en om specifieker op de individuele pasvorm in te gaan, zijn er schoenen met specifieke kenmerken voor speciale voettypes. Sommigen mensen hebben langere tenen, bij anderen ziet de bal van de voet er anders uit.

Mensen met een “afwijkend” voettype hebben een wandelschoen nodig die écht goed past. Om specifieker op de individuele pasvorm in te gaan, zijn er speciale leesten ontwikkeld.

Heb jij altijd al problemen gehad met je schoenen omdat je bijvoorbeeld 1 of 2 maten groter kocht om maar voldoende ruimte in de breedte te hebben?

Dit is absoluut niet nodig, bij ons ben je aan het juiste adres voor wandelschoenen met een speciale leest!

Wil jij graag advies over goede wandelschoenen voor moeilijke voeten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct een online afspraak in met een van onze experts. Wij zullen vervolgens middels onze loopanalyse de juiste wandelschoen aanmeten en jou voorzien van het beste advies.

Neem contact met ons op
Goede wandelschoenen aanmeten voor moeilijke voeten