Wandelschoenen

Kies voor een juiste, functionele wandelschoen!

Goede wandelschoenen vormen de basis bij het wandelen. Om je wandelplezier te vergroten en de kans op blessures te verkleinen, is het van belang om op de juiste wandelschoen te lopen. Om tot de beste keuze te komen, dienen we onder andere rekening te houden met de ondergrond waarop je wandelt en de kenmerken van je voeten. Daarom meten wij jouw voeten extreem nauwkeurig op. Hierdoor ontdekken we de juiste breedtemaat van je wandelschoenen. Vervolgens maken we opnames met een speciale high-speed camera. Je wandelt over onze 30 meter lange indoorbaan, waardoor we een zuiver beeld krijgen van hoe je afwikkelt. De opnames worden samen met de adviseur bekeken en aan de hand van deze beelden en de voetanalyse zal de functioneel juiste wandelschoen geadviseerd worden, volledig merkonafhankelijk. Wij zijn pas tevreden, zodra jij de perfecte wandelschoen draagt. Zo beschik jij voor een ruime tijd over goede wandelschoenen en kun jij flinke wandeltochten gaan maken!

Het LoopCentrum beschikt over een ruime collectie wandelschoenen in diverse lengte- en breedtematen. Je kunt een keuze maken uit lage, halfhoge en hoge wandelschoenen (A – AB categorie). Heb je ‘een moeilijke voet’, specifieke voetproblemen of moeite met het vinden van de juiste schoenen voor dagelijks gebruik? Onze brede collectie wandelschoenen voor moeilijke voeten biedt ook voor jou mogelijkheden!

Kortom, voor iedere wandelaar is er wat wils bij het LoopCentrum

Maak een afspraak in het LoopCentrum
Kies voor een juiste, functionele wandelschoen!

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Fysio Stofberg Heythuysen

Goede wandelschoenen voor moeilijke voeten

Als je in het verleden veel problemen hebt gehad met juiste schoenen vinden doordat je moeilijke voeten hebt, hebben wij de goede wandelschoenen voor jou in ons assortiment. Kom naar onze winkel in Horst of Venlo, dan zoeken wij de juiste wandelschoenen voor jou uit.

Wij luisteren graag naar de problemen die jij ervaart met je voeten. Daarnaast doen we ook allerlei metingen, waaronder het opmeten van de breedtemaat van de wandelschoenen en jouw voeten. We willen er graag voor zorgen dat deze twee maten overeen komen. Wil jij graag advies over goede wandelschoenen voor moeilijke voeten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct een online afspraak in met een van onze experts.

Neem contact met ons op
Goede wandelschoenen voor moeilijke voeten