Gemotiveerd op pad
met het juiste materiaal

Hardlopen met plezier

Als hardloper doe je er goed aan om te investeren in het juiste materiaal. Tijdens het hardlopen is het ontzettend belangrijk om hardloopschoenen te dragen die voor jou geschikt zijn. Of je nu net begint met hardlopen of al járen ervaring hebt.

Loop je in een katoenen shirt wat nog in je kast lag? Of ga je voor functionele kleding die droog blijft, ondanks dat je transpireert door een stevige training?

Deze keuzes zijn bepalend voor het plezier dat je in de sport zal beleven!

 

Hardlopen met plezier

De juiste schoenen

Wist je dat je enkelgewrichten 3 tot 5 keer je lichaamsgewicht te verduren krijgen bij iedere stap tijdens het hardlopen? Belangrijk dus om te rennen met hardloopschoenen die de juiste ondersteuning geven op de juiste plaats om ervoor te zorgen dat jouw lichaam niet wordt overbelast.

Het aanbod van hardloopschoenen is enorm. Om te bepalen welke hardloopschoenen het beste bij je passen, raden wij je aan om je loop te laten je te laten adviseren bij een echte hardloopspeciaalzaak met kennis van zaken én de juiste analyseapparatuur.

Zo weet je zeker dat je met de juiste hardloopschoenen op pad gaat en verklein je de kans op blessures.

Lees meer
De juiste schoenen

Hardloopkleding

Niet alleen wil je als hardloper goed voor de dag komen, comfort tijdens het lopen is erg belangrijk! Zo kan jouw aandacht uitgaan naar je training of wedstrijd. Voorkom kou of schuurplekken door natte kleding en ga voor een functioneel setje hardloopkleding. Alle kleding in het LoopCentrum is functioneel, ademend en ontworpen om veel kilometers mee te maken.

Lees meer
Hardloopkleding

Een selectie van onze merken:

Bezoek één van onze vestigingen

Kom langs in een van onze vestigingen maak kennis met ons ervaren team! Kom je voor hardloopschoenen? Dan kan je terecht in zowel Horst aan de Maas als Venlo.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Dit zeggen onze partners over ons advies

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier