Sportbeha's

Dames, draag een goede sportbeha!

Welke sport je ook beoefent en welke cupmaat je ook hebt: het dragen van een sportbeha is net zo belangrijk als het dragen van de juiste schoenen. Zonder een beha beweegt de gemiddelde borst zelfs al bij licht joggen 8,5 cm naar boven en beneden. Hierdoor kan het gevoelige weefsel permanente schade oplopen, waardoor de borst haar stevigheid en vorm kan verliezen.

Een goed aangemeten sportbeha kan dit voorkomen!
De afzonderlijke cups omsluiten de borsten stevig en houden ze dicht tegen het lichaam. Zo ben jij actief in beweging, maar hou je je borsten op hun plek. Je voorkomt pijnklachten, schuurplekken en vormverlies.

Ben jij op zoek naar een sportbeha? Laat je dan goed adviseren en opmeten!

Helaas draagt maar liefst 1 op de 3 vrouwen een verkeerde beha. Geen optimale pasvorm, de foute maat of een beha die niet past bij de sportactiviteit. Hoe actiever je bezig bent, hoe meer ondersteuning nodig is.

Het LoopCentrum heeft een brede collectie aan sportbeha’s en er zijn altijd opgeleide adviseuses aanwezig

Dames, draag een goede sportbeha!

Ons stappenplan bij het sportbeha advies:

  • 1. Bespreken welke sport je beoefent
  • 2. Bespreken of er klachten of bijzonderheden zijn
  • 3. Omtrek opmeten
  • 4. Cupmaat opmeten
  • 5. Passen en testen van diverse modellen

Pas- en informatiesessie voor groepen
Niet alleen door hardlopende dames, maar ook vanuit andere takken van sport, is het dragen van een juiste sportbeha van groot belang.

Daarom verzorgen we, in het LoopCentrum of op locatie, sportbeha clinics voor groepen en/of teams. Er wordt uitleg gegeven over de kenmerken van diverse merken, ons stappenplan bij het sportbeha advies en het belang van het juist opmeten. Natuurlijk krijgt je groep of team ook de mogelijkheid om verschillende modellen te passen.

Ben jij een korfbalster, paardrijdster, handbalster, hockeyster, voetbalster of beoefen jij een andere sport? Je kunt bij ons terecht voor meer informatie of een pasavond* met jouw sportvriendinnen. Neem contact met ons op, dan organiseren wij dit!

*Minimale deelname is 10 dames

In het LoopCentrum hebben we sportbeha's van: