Wandelschoenen voor brede voeten

Een passende wandelschoen voor de brede voet

Goed passende wandelschoenen zijn ontzettend belangrijk om comfortabel en klachtenvrij te kunnen wandelen. Wandelschoenen moeten tevens voldoende stabiliteit bieden en voor een goede demping zorgen. Daarnaast is een vereiste van goede wandelschoenen dat deze goed aansluit om je voeten en vooral niet te strak zit. Een van de bepalende factoren voor het vinden van een wandelschoen met de juiste pasvorm is de breedte van de voet. Wij zien vaak dat klanten moeite hebben om een wandelschoen voor brede voeten te vinden. De ruime collectie van het LoopCentrum bevat schoenen voor veel verschillende breedtematen. Dus ook voor de brede én extra brede voeten.

Maak een afspraak in het LoopCentrum
Een passende wandelschoen voor de brede voet

Analyse welke wandelschoenen voor jou geschikt zijn!

Veel wandelschoenen hebben een standaardbreedte, waardoor zowel dames als heren met een iets bredere voet dan gemiddeld problemen ervaren. We zien in het LoopCentrum geregeld klanten die klachten ervaren vanwege het wandelen op te smalle schoenen. We hebben diverse wandelschoenen voor brede voeten voor zowel heren als dames in ons assortiment. In het intakegesprek luisteren wij naar de problemen die jij op dit moment ervaart. Onze adviseurs bekijken uitgebreid jouw voeten tijdens onze professionele meting. Wij maken tijdens de analyse een RS-scan (drukplaatmeting) zodat we precies weten hoe jij je voet afwikkelt. Ook meten we de letterlijke afmetingen (dus de lengte én de breedte) van je voeten op, zodat we direct weten of jij bredere voeten dan gemiddeld hebt. Aan de hand van al deze factoren worden verschillende modellen getest om uiteindelijk tot het best passende advies te komen.

Neem contact met ons op

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Wandelschoenen heren en dames voor brede voeten

Wanneer je op zoek bent naar wandelschoenen voor dames of heren voor de brede voet, kunnen wij je bij het LoopCentrum op een ideale manier helpen. Ons assortiment heeft wandelschoenen specifiek voor brede voeten. Wij zien namelijk vaak dat dames en heren met brede voeten een té grote schoenmaat hebben gekocht om het tekort in breedte te compenseren. Bij een grotere schoen wordt de breedte ter hoogte van de voorvoet namelijk ook breder. Dit klinkt natuurlijk ideaal voor dames of heren die een wandelschoen voor de brede voet willen! Maar een ongewild gevolg hiervan is dat het afwikkelpunt of buigpunt van de schoen op de verkeerde plek komt te zitten. Daarnaast kan de voet gaan schuiven in de schoen. Dit verhoogt de kans op blaarvorming. En dat is juist wat je wilt tegengaan wanneer je nieuwe wandelschoenen aanschaft!

 

Wanneer je bij het LoopCentrum een afspraak maakt voor nieuwe wandelschoenen, wordt er een uitgebreide analyse gedaan. We zorgen ervoor dat de pasvorm optimaal aansluit bij jouw voet. Dus niet alleen de juiste breedte maar een juiste pasvorm om de gehele voet. De wandelschoen met een leest voor brede voeten zal je veel comfort opleveren tijdens het wandelen en de kans op blaren verkleinen.

Wandelschoenen heren en dames voor brede voeten

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Neem contact op

Wil jij nieuwe wandelschoenen voor brede voeten aanschaffen? Dat kan, wij hebben een zeer groot assortiment wandelschoenen voor zowel heren als dames met brede voeten. Maak eenvoudig online een afspraak bij Het Loopcentrum, bel ons op of stuur ons een mailtje. Wij kunnen uiteraard jouw brandende vragen dan ook al beantwoorden.

Contact opnemen