Vol vertrouwen, gemotiveerd
en blessurevrij op pad

Dé hardloopspecialist van Nederland

Als hardloper sta je nooit stil. Wij zorgen dat jij vol vertrouwen, gemotiveerd en blessurevrij op pad kunt. Of het nu gaat om je eerste (halve) marathon, je wekelijkse rondje door het park, deelname aan de Venloop óf de marathon in New York: iedere uitdaging is er één. Bij het LoopCentrum ben je op de juiste plaats voor het kiezen van een functioneel goede hardloopschoen die past bij jouw lichaam en hardlooppatroon.

  • Wij werken met zorgvuldig opgeleide adviseurs
  • Merkonafhankelijk en deskundig advies
  • Persoonlijk advies op maat: wij nemen de tijd voor je!
  • Jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak
Meer over het LoopCentrum

Heb je een vraag? Kunnen wij je helpen?

Plan dan een afspraak met een van onze ervaren hardloopadviseurs of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen:

 

Horst aan de Maas
077 – 398 7100

Venlo
077 – 763 0100

Online afspraak maken

Bezoek één van onze vestigingen

Kom langs in een van onze vestigingen maak kennis met ons ervaren team! Je kan voor het beste hardloopadvies terecht in onze winkels in Horst aan de Maas én Venlo.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Onze innovatieve aanpak - Video

Onze innovatieve aanpak

We hanteren een aanpak waarvoor al jarenlang vele hardlopers en wandelaars uit heel Nederland naar Horst aan de Maas en Venlo rijden. Een combinatie van uitgebreide ervaring, een eigenwijze visie op schoenadvies, de meest geavanceerde technologie en één van de grootste collecties van Nederland zorgt ervoor dat vele podotherapeuten, (sport)artsen, fysiotherapeuten en podologen hun  patiënten doorverwijzen naar het LoopCentrum.

Dit zijn onze ervaren adviseurs

"Wij koppelen ons advies aan de verkoop van kwaliteitsproducten. Onze collectie kenmerkt zich door functionaliteit en kwaliteit."

Yordan

Adviseur en inkoper bij het LoopCentrum Horst aan de Maas

Online afspraak maken

Dit zijn onze ervaren adviseurs

"We combineren onze kennis en jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak om het best mogelijke advies te geven. Onze zorgvuldig opgeleide adviseurs nemen de tijd om onze klanten een passend en merkonafhankelijk advies te geven."

Peter

Adviseur en inkoper bij het LoopCentrum Horst aan de Maas

Online afspraak maken

De beste producten om zorgeloos op pad te gaan

We koppelen ons advies aan de verkoop van kwaliteitsproducten. Deze combinatie helpt onze klanten écht verder bij het verbeteren van hun sportbeleving. Onze collectie kenmerkt zich door functionaliteit en kwaliteit.

Met deze hardlooppartners delen wij kennis

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun