Wandelkleding

Wandelkleding op maat

Bij een wandeling door verschillende temperaturen en weersomstandigheden is de juiste wandelkleding voor jou essentieel. Het zorgt voor een comfortabele tocht met minder kans op blessures. Het LoopCentrum biedt wandelkleding die perfect bij jou past. Ook in het soms onvoorspelbare Nederlandse weer loop jij vol energie door. Afhankelijk van het weer is de wandelkleding winddicht, ademend, verkoelend, of juist warmte regulerend. Zo ben jij gegarandeerd op je gemak bij elke wandeling het gehele jaar door!

 

Afspraak maken
Wandelkleding op maat

Het 3-lagen principe

Bij ons in Het LoopCentrum krijg je persoonlijk kledingadvies gebaseerd op jouw wandeldoelen en wensen. Hierin hanteren wij het 3-lagen principe. Dat luidt als volgt;

 

  1. De eerste laag is het sportondergoed en staat direct in contact met de huid. Deze laag zorgt voor opname en afvoer van transpiratievocht. Sportondergoed is gemaakt van synthetische materialen of merinoswol. Door de goede pasvorm en de elastische eigenschappen van het materiaal zit het als een tweede huid op uw lichaam.
  2. Door isolatie en transport van het vocht zorgt deze tweede laag voor optimale regulatie van de lichaamstemperatuur. Denk hierbij aan ademende shirtjes, fleece truien en natuurlijk de wandelbroek.
  3. De derde laag ook wel, de functioneel jas beschermt je tegen de weerselementen wind en regen en is tegelijkertijd ademend. Zo wandel jij comfortabel het hele jaar door!

 

Het 3-lagen principe

In het LoopCentrum hebben wij wandelkleding van

Plan direct jouw online afspraak

Wil je door één van onze experts geadviseerd worden over wat voor jou de beste wandelkleding is? Wij luisteren naar jouw persoonlijke wandeldoelen. Je plant eenvoudig online een afspraak bij onze locatie in Venlo of Horst aan de Maas. Zo kies je eenvoudig een moment en locatie dat voor jou het beste uitkomt. Wil je meer informatie over wandelkleding of andere zaken? Dan kun je contact met ons opnemen via 077-3987100 of per mail via service@hetloopcentrum.nl. We helpen je graag verder!

Plan een afspraak
Plan direct jouw online afspraak