Het Medisch Netwerk van het LoopCentrum

Is er ondanks het dragen van de functioneel juiste schoenen sprake van een blessure? Dan adviseren we om contact op te nemen met een medisch specialist. Dit is in de meeste gevallen een sportarts, sportpodotherapeut of fysiotherapeut. In vrijwel ons gehele verzorgingsgebied werken wij nauw samen met therapeuten die net als wij ‘kwaliteit’ hoog in het vaandel hebben staan. Als het nodig is worden gegevens uitgewisseld om samen zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

Klik op de knop links boven in het kaartje en blader door ons medisch netwerk.

Het Medisch Netwerk van het LoopCentrum

Medisch netwerk

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Fysio Stofberg Heythuysen

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid