Onze uitgebreide collectie Salomon

Salomon, een gevestigd merk binnen het LoopCentrum

Bij het LoopCentrum hebben we al járenlang wandel- trail en hardloopschoenen van Salomon in onze collectie.

Het merk Salomon werd in 1947 opgericht in Annecy, in de Franse Alpen. François Salomon en zijn zoon bouwden een grote naam op in de ski-wereld. Daarnaast ging Salomon ook producten voor wandelaars, hardlopers en fietsers maken. Inmiddels is het één van de grootste fabrikanten van outdoor kleding en accessoires. In 2002 brengen ze de, tot op de dag van vandaag, beroemde XA-serie schoenen op de markt."Play to enjoy, play to progress, play with the rules"

Salomon wil mensen inspireren en motiveren om vaker de buitenlucht op te zoeken. In de hectische samenleving is het van groot belang om af en toe uit te checken en om te verbinding te maken met de natuur, dit verrijkt het leven van mensen. Deze missie komt tot uiting in het ontwerp van de producten.

Typerend voor de collectie van Salomon, die bestaat uit wandel- hardloop en trailrunning schoenen, en accessoires is de uitstekende kwaliteit, het mooie design en de technische details.

De wandelschoenen van Salomon zijn licht en hebben een sportieve look. De afwikkeling is soepel en tegelijkertijd bieden ze toch veel stabiliteit bieden. Salomon heeft een breed assortiment, je kunt kiezen uit trail-schoenen, lage en hoge waterdichte wandelschoenen en wat meer robuuste bergschoenen, voor zowel dames als heren. En ook voor de kinderen zijn er goede wandelschoenen van Salomon.

De trail-running schoenen en veel wandelschoenen zijn uitgerust met een Contagrip® zool. Dit is een duurzame zool die goede grip geeft op natte, droge, harde of losse ondergrond. Ook uniek is het quicklace systeem. Dit is een minimalistische en sterke “veter” om met één beweging de schoen aan te trekken.

Accessoires

Je maakt je outfit compleet met accessoires, zoals een rugzak, heuptas of drinksysteem. 

Salomon werkt bij de ontwikkeling van de collectie nauw samen met de door hen gesponsorde atleten. Hierdoor krijgen de ontwerpers waardevolle feedback en dit zie je terug in kleine praktische details en de hoge kwaliteit van producten. Bijvoorbeeld de trailrun rugzakken die een zeer prettig draagcomfort hebben. Ze zijn licht, en hebben slimme opbergvakken voor extra eten en drinken. Als aanvulling hierop zijn passende drinkflessen en -zakken gemaakt.

Momenteel kun je profiteren van 30% korting op functionele wandelkleding van Salomon. Ook hierbij zie je dezelfde hoge kwaliteit terug door gebruik van hoogwaardige, technische materialen (zolang de voorraad strekt).

De adviseurs van het LoopCentrum laten je graag kennismaken met het merk Salomon. Wij hebben een uitgebreid assortiment schoenen en accessoires op voorraad in onze winkels! 

 

Maak een afspraak
Accessoires