Vacatures

Vacature: adviseur hardloop & wandel (m/v) - (min.8 tot max.32 uur)

Ontwikkel jezelf bij dé Hardloop- en Wandelspeciaalzaak van Nederland!

Horst aan de Maas, april 2021

Op zoek naar een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot deskundige hardloop- en wandelspecialist en dagelijks klanten kunt ondersteunen met je liefde voor de loopsport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de afgelopen 14 jaar is het LoopCentrum uitgegroeid tot dé hardloop- en wandelspeciaalzaak van Nederland, met inmiddels twee vestigingen en een team van ruim 20 gedreven adviseurs.

De vraag naar onze specialistische aanpak groeit alsmaar door en daarom zijn wij op zoek naar collega’s die deel uit willen maken van het sportieve team van het LoopCentrum! Mede door de vele doorverwijzingen van sportartsen, fysio- en podotherapeuten is een medische achtergrond/opleiding geen “must” maar geniet wel de voorkeur.

Wij zijn op zoek naar sportievelingen in hart en nieren voor de functie:

 • Adviseur/verkoper hardloop en wandel (m/v) 
 • De functie is voor minimaal 8 uur en maximaal 32 uur, met altijd de zaterdag als vaste dag. Dus werk jij het liefst 24 uur? Dat is mogelijk! Graag het gewenste aantal uren vermelden in je sollicitatie.

Wij bieden:

 • Een veelzijdige en sportieve werkomgeving 
 • Een jong en ambitieus team waar het aan humor niet ontbreekt
 • Een gedegen opleiding en doorlopende ontwikkeling over alles omtrent loopsport, onze collecties, het maken van analyses, onze manier van werken etc. 
 • Een prettige werksfeer
 • Een dienstverlening die waardering oplevert

Wij vragen:

 • Duidelijke affiniteit met de hardloopsport; dit is een must
 • Een klantgerichte instelling
 • Inzet en motivatie
 • Een flexibele instelling
 • Een teamspeler

Gaat jouw sportieve hart al sneller kloppen? Stuur dan je CV en motivatie naar info@hetloopcentrum.nl t.n.v. Berend Keij. Wie weet tot snel!

Neem contact op
Vacature: adviseur hardloop & wandel (m/v) - (min.8 tot max.32 uur)

Dit zeggen onze partners over het LoopCentrum

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Fysio Stofberg Heythuysen

Bezoek het LoopCentrum

Kom langs in een van onze vestigingen maak kennis met ons ervaren team! Kom je voor hardloopschoenen? Dan kan je terecht in zowel Horst aan de Maas als Venlo. Wandelaars opgelet: onze wandelspecialisatie vind je in Horst aan de Maas.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour