Vacatures

Werken bij het LoopCentrum

Werken bij dé wandel- en hardloopspecialist van Nederland. Bekijk onze openstaande vacatures! In de afgelopen 16 jaar is het LoopCentrum uitgegroeid tot dé hardloop- en wandelspeciaalzaak van Nederland, inmiddels met twee vestigingen en een team van ruim 20 gedreven adviseurs. De vraag naar onze specialistische aanpak groeit alsmaar door en daarom zijn wij op zoek naar collega’s die deel uit willen maken van het sportieve team van het LoopCentrum!

Vacature | Hardloop- en wandeladviseur (m/v) (uren in overleg)

Ben jij zoek naar een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot deskundige hardloop- en wandeladviseur/specialist? Heb jij liefde voor de hardloop- en/of wandelsport, heb je een sterke persoonlijkheid en ben je ambitieus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mede door de vele doorverwijzingen van sportartsen, fysio- en podotherapeuten is een medische achtergrond/opleiding geen “must” maar geniet dit wel de voorkeur. Natuurlijk laten wij ons graag verrassen door jouw arbeidsverleden en bespreken we samen met jou, in een kennismakingsgesprek, de praktische invulling van deze functie.

Wij zijn op zoek naar meerdere versterkingen. De zaterdag is een vaste werkdag en kan mogelijk uitgebreid worden naar meerdere dagen. Ben óf ken jij iemand met een gezonde passie voor hardlopen en/of wandelen?  Wil je hier graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via de mail info@hetloopcentrum.nl of telefonisch via 077 398 7100.

Vacature | Hardloop- en wandeladviseur (m/v) (uren in overleg)

Wij bieden:

  • Een veelzijdige en sportieve werkomgeving
  • Een gedegen opleiding en doorlopende ontwikkeling
  • Een uitdagende baan
  • Een prettige werksfeer
  • Een dienstverlening die waardering oplevert

Wij vragen:

  • Inzet en motivatie
  • Een flexibele houding
  • Een teamspeler
  • Een klantgerichte instelling
  • Geen 8:00 tot 17:00 mentaliteit

Gaat jouw hart al sneller kloppen bij  het lezen van deze vacature en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je CV en motivatie naar info@hetloopcentrum.nl. Wie weet zien we jou snel in het LoopCentrum!

Liever eerst wat meer informatie over wat deze vacature precies inhoudt? Bel ons gerust eerst even op: 077 398 7100 voor meer informatie. 

Dit zeggen onze partners over het LoopCentrum

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Maurice van Lierop
"Voor een top advies op maat verwijzen wij onze klanten al een aantal jaren door naar het LoopCentrum waar ze een professioneel en afgemeten advies omtrent looptechniek en de juiste schoenen krijgen. De afwikkeling van de voet en stand van het been tijdens joggen en zelfs wandelen kan individueel veel afwijken. Hier hoort een bijpassende schoen bij.

Namens mijn bedrijf MovementPro die gespecialiseerd is in personal training, voeding en coaching outdoor in Weert en omstreken vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten de beste schoenen en service krijgen. Zeker ter blessure preventie! Deze adviserende rol vervult het LoopCentrum uitstekend!"

Maurice van Lierop

Personal Trainer, Voeding & Lifestylecoach bij MovementPro

Kris Seuren
"7 Mooie jaren heb ik zelf binnen het LoopCentrum mogen werken. Inmiddels heb ik mij volledig op de Podotherapie gericht en gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan bij het LoopCentrum nog dagelijks in de praktijk. De hardloop- en/of wandelschoen is een belangrijk onderdeel in het behandelen van bepaalde klachten en het is daarom ook fijn om mensen met een gerust hart naar het LoopCentrum te kunnen verwijzen."

Kris Seuren

Podotherapeut bij Podotherapie 3D-VCN Horst

Bezoek het LoopCentrum

Kom langs in een van onze vestigingen maak kennis met ons ervaren team! In beide vestigingen hebben we dezelfde uitgebreide collectie wandel- en hardloopschoenen. Kom je voor werkschoenen? Maak dan een afspraak in Horst aan de Maas.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour