Gemotiveerd op pad
met het juiste materiaal

Wandelen met plezier

Als wandelaar doe je er goed aan om te investeren in het juiste materiaal. Heb je de juiste wandelschoenen die passen bij je voettype, die je voldoende stabiliteit geven én geschikt zijn voor je persoonlijke doelen?

Ga jij op pad in je “alledaagse” spijkerbroek of kies je voor functionele wandelkleding die vele voordelen heeft tijdens het wandelen.

Deze keuzes zijn bepalend voor het plezier dat je in de sport zal beleven!

 

Wandelen met plezier

De juiste wandelschoenen

Of je nu een rondje ‘om het huis’ loopt of een meerdaagse wandeltocht met vele kilometers: het lopen op de juiste wandelschoenen bepaalt voor een groot deel je plezier. Je voeten hebben de juiste ondersteuning nodig om vermoeidheid of zelfs blessures te voorkomen. Goede wandelschoenen zijn een duurzame investering. Het is dus logisch dat je jezelf goed wilt laten informeren.

Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven over de schoen die past bij jouw voeten én bij jouw persoonlijke doelen. 

 

Lees meer
De juiste wandelschoenen

Fuctionele wandelkleding

Comfort tijdens het wandelen is erg belangrijk! Zo kun je meer genieten van de omgeving of aandacht hebben voor je wandelmaatje. Ga voor een fijne set functionele wandelkleding en voorkom kou door natte kleding of schuurplekken door slecht passende kleding. Alle kleding in het LoopCentrum is functioneel, ademend en ontworpen om veel kilometers mee te maken.

Lees meer
Fuctionele wandelkleding

Een selectie van onze merken

Op zoek naar het beste wandeladvies?

Kom langs in één van onze winkels en maak kennis met onze ervaren adviseurs! Zij helpen je graag.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Dit zeggen onze partners over ons advies

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier