Gemotiveerd op pad
met het juiste materiaal

Wandelen met plezier

Als wandelaar doe je er goed aan om te investeren in het juiste materiaal. Heb je de wandelschoenen die het beste bij je passen en jou op de juiste manier ondersteunen? Loop je in een oud shirt wat nog in je kast lag? Of ga je voor functionele kleding die droog blijft, ook al transpireer je soms tijdens je tocht? Deze keuzes zijn bepalend voor het plezier wat je in de sport zal beleven!

Wandelen met plezier

De juiste wandelschoenen

Of je nu een rondje ‘om het huis’ loopt of een meerdaagse wandeltocht met vele kilometers: het lopen op de juiste wandelschoenen bepaalt voor een groot deel je plezier. Je voeten hebben de juiste ondersteuning nodig om vermoeidheid of zelfs blessures te voorkomen. Zorg daarom dat je precies weet welke wandelschoenen het beste bij je passen. Onze specialisten helpen je hier graag bij!

Lees meer
De juiste wandelschoenen

Fuctionele wandelkleding

Niet alleen wil je als wandelaar goed voor de dag komen, comfort tijdens het wandelen is erg belangrijk! Zo kan jouw aandacht uitgaan naar je wandelmaatje, je tempo pf juist de omgeving. Voorkom kou of schuurplekken door natte kleding en ga voor een fijne set functionele wandelkleding. Alle kleding in het LoopCentrum is functioneel, ademend en ontworpen om veel kilometers mee te maken.

Lees meer
Fuctionele wandelkleding

Een selectie van onze merken

Op zoek naar het beste wandeladvies?

Kom langs in één van onze winkels en maak kennis met onze ervaren adviseurs! Zij helpen je graag.

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Dit zeggen onze partners over ons advies

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik iedere woensdagochtend spreekuur in het LoopCentrum Venlo, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier