Neem contact op,
of plan een afspraak

Ons team staat voor je klaar!

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Online afspraak maken

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Het Loopcentrum en de daarbij horende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Moet ik een afspraak maken?

  We raden het absoluut aan om een afspraak te maken. Het stelt ons in staat om de drukte op een dag te verspreiden en de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Zo weet je in ieder geval zeker dat er een adviseur of adviseuse voor je klaar staat wanneer je naar onze winkel komt!

 • Is het dragen van een mondkapje verplicht?

  Ja, sinds de overheid aan winkeliers nadrukkelijk heeft verzocht een mondkapjesplicht in te voeren, hebben wij dat ook gedaan. Het is dus verplicht om in onze winkels een mondkapje te dragen. Ben je de jouwe vergeten? Geen probleem, dan krijg je er één van ons!

 • Kost de voet- en loopanalyse geld?

  Onze voet- en loopanalyse met het bijbehorende advies kost € 30,-. Bij aankoop van schoenen is dit echter gratis. Kom je alleen voor een analyse, bijvoorbeeld op verzoek van je fysiotherapeut? Dan betaal je dus € 30,-. Wanneer je later alsnog schoenen komt kopen, worden deze kosten uiteraard van het aankoopbedrag in mindering gebracht.

 • Verkopen jullie ook wandelschoenen in Venlo?

  Nee, in onze vestiging Venlo kunnen we je helpen met hardloopartikelen en is ook het HockeyCentrum gevestigd. Wandelschoenen hebben we in onze winkel in Horst aan de Maas. In deze winkel hebben we alle ruimte om onze enorme collectie op voorraad te houden en je uitgebreid te adviseren over welke wandelschoenen het beste bij je passen.

 • Kan ik parkeren bij jullie winkel?

  Onze winkel in Horst aan de Maas beschikt over 50 parkeerplaatsen en biedt dus alle ruimte. Ons filiaal in Venlo ligt aan de rand van het centrum en dus zal je gebruik moeten maken van een parkeerplaats in de buurt. Op 250 meter afstand vindt je bijvoorbeeld Q-Park Centrum Maasboulevard.

Veelgestelde vragen