Neem contact op
of plan een afspraak

Openingstijden

Ons team staat voor je klaar!

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Het Loopcentrum en de daarbij horende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Moet ik een afspraak maken?

  Wil je advies over schoenen? Maak dan alsjeblieft een afspraak. Het stelt ons in staat om de drukte op een dag te verspreiden en de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Zo weet je in ieder geval zeker dat er een adviseur of adviseuse voor je klaar staat wanneer je naar onze winkel komt!

  Je kan zonder afspraak binnenlopen om de kleding te bekijken, passen en desgewenst advies te krijgen! Ook voor sportbeha’s, compressiekousen, accessoires, hartslagmeters en gadgets hoef je géén afspraak te maken! Loop dus gerust binnen!

 • Zijn er kosten verbonden aan de voet- en loopanalyse?

  Onze voet- en loopanalyse met het bijbehorende advies kost € 30,-. Bij aankoop van schoenen is dit echter gratis. Kom je alleen voor een analyse, bijvoorbeeld op verzoek van je fysiotherapeut? Dan betaal je dus € 30,-. Wanneer je later alsnog schoenen komt kopen, worden deze kosten uiteraard van het aankoopbedrag in mindering gebracht.

 • Verkopen jullie ook wandelschoenen in Venlo?

  Ja! Sinds het begin van 2021 hebben we in onze vestiging in Venlo een prachtige wandelshop. Hier krijg je hetzelfde advies én hebben we dezelfde schoenencollectie als in Horst aan de Maas.

 • Kan ik parkeren bij jullie winkel?

  Onze winkel in Horst aan de Maas beschikt over 50 parkeerplaatsen en biedt dus alle ruimte. Ons filiaal in Venlo ligt aan de rand van het centrum en dus zal je gebruik moeten maken van een parkeerplaats in de buurt. Op 250 meter afstand vind je bijvoorbeeld Q-Park Centrum Maasboulevard.

 • Zijn jullie goed te bereiken met het Openbaar Vervoer?

  Jazeker: wij zijn heel goed te bereiken met het OV. Onze winkel in Horst ligt op loopafstand van Station Horst-Sevenum en de winkel in Venlo ligt op loopafstand van Station Venlo. Kom dus ook lekker met de trein of de bus!

Veelgestelde vragen