Vol vertrouwen, gemotiveerd
en blessurevrij op pad

Dé wandelspecialist van Nederland

Als wandelaar sta je nooit stil. Wij zorgen dat jij vol vertrouwen, gemotiveerd en blessurevrij op pad kunt. Of het nu gaat om je dagelijkse wandeling rondom je eigen huis, een huttentocht in de Alpen of deelnemen aan de 4-daagse: iedere uitdaging is er één. Bij ons ben je dan ook op de juiste plaats voor het kiezen van dé perfecte wandelschoen die past bij jouw voet en wandelpatroon.

  • Wij werken met zorgvuldig opgeleide adviseurs
  • Merkonafhankelijk en deskundig advies
  • Persoonlijk advies op maat: wij nemen de tijd voor je!
  • Jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak
Meer over Het Loopcentrum

Heb je een vraag? Kunnen wij je helpen?

Plan dan een afspraak met een van onze ervaren wandeladviseurs of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Horst aan de Maas.

Bel:
077 – 398 7100

Online afspraak maken

Kwalitatieve producten

We koppelen ons advies aan de verkoop van kwaliteitsproducten. Deze combinatie helpt onze klanten écht verder bij het verbeteren van hun sportbeleving. Onze collectie kenmerkt zich door functionaliteit en kwaliteit.

Bezoek onze winkel

Kom langs in onze winkel en maak kennis met ons ervaren team!

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Onze innovatieve aanpak - Video

Onze innovatieve aanpak

We hanteren een aanpak waarvoor al jarenlang vele hardlopers en wandelaars uit heel Nederland naar Horst aan de Maas en Venlo rijden. Een combinatie van uitgebreide ervaring, een eigenwijze visie op schoenadvies, de meest geavanceerde technologie en één van de grootste collecties van Nederland zorgt ervoor dat vele podotherapeuten, (sport)artsen, fysiotherapeuten en podologen hun  patiënten doorverwijzen naar het LoopCentrum.

Dit zijn onze ervaren adviseurs

"We combineren onze kennis en jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak om het best mogelijke advies te geven. Onze zorgvuldig opgeleide adviseurs nemen de tijd om onze klanten een passend en merkonafhankelijk advies te geven."

Peter

Adviseur en inkoper bij het LoopCentrum Horst aan de Maas

Online afspraak maken

Met deze wandel partners delen wij kennis

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier