Meindl Werkschoenen

Al jaren wordt ons de vraag gesteld: “hebben jullie ook werkschoenen”? Na gedegen onderzoek gedaan te hebben blijkt dat er onder diverse beroepsgroepen behoefte is aan deskundig schoenadvies met bijbehorende kwaliteitsschoenen. Die behoefte ontstaat in de meeste gevallen door ontstane voet-, onderbeen- en rugklachten.

Welke schoenen het moeten worden is natuurlijk afhankelijk van wat voor werk iemand heeft. Het LoopCentrum heeft sinds kort haar collectie uitgebreid met werkschoenen die voor diverse beroepsgroepen geschikt zijn.

Meindl Black Python GTX

De Meindl Black Python GTX wordt veel gebruikt in de horeca, dienstverlenende sector, politiekorpsen en speciale eenheden. De schoen is stabiel, licht en flexibel wat de schoen ideaal maakt voor deze werkzaamheden.

De Gore-Tex binnen voering zorgt ervoor dat voeten droog en warm blijven. De Meindl Black Python GTX heeft een goed ademend vermogen. De Contagrip Trail zool heeft een goede grip, zelfs op glad oppervlak.

Meindl Bergshuh S3 GTX

De Meindl Bergschuh S3 is een professionele middelhoge werkschoen gemaakt van Bergrind-leder, voorzien van een Gore-Tex voering, een stalen veiligheid (kruip)neus en een ondoordringbare stalen tussenzool. De zool is antistatisch en zuur/olie/benzine bestendig.
Deze schoen voldoet aan de veiligheidsnormering EN ISO 20345 S3

De doelgroep voor deze schoen is groot. Denk hierbij aan: bouwsector, stijgerbouw, brandweer, magazijn medewerkers, evenementensector, enz, enz.

Meindl Einsatzstiefel Leicht S3

De Meindl Einsatzstiefel Leicht S3 is de lichtere variant t.o.v. de Meindl Bergshuh S3 GTX en heeft dezelfde doelgroep maar ook met de veiligheidsnormering EN ISO 20345 S3!

Naast deze specifieke werkschoenen heeft het LoopCentrum een grote collectie “reguliere” lage-, halfhoge- en hoge wandelschoenen die in veel gevallen ook aangemerkt kunnen worden als werkschoen! Al jaren hebben veel mensen uit de horeca, ziekenhuizen, dienstverlenende sector hun weg al gevonden naar het LoopCentrum. Maar vergeet niet, de kwalitatief beste schoenen komen pas echt tot hun recht met deskundig advies!

Het dragen van de juiste (werk)schoenen, met of zonder speciale (podotherapeutische) inlegzolen, kunnen bijdragen aan een vermindering van fysieke klachten. Denk hierbij aan voet-, onderbeen- en rugklachten. Een werkdag in b.v. de horeca betekend gemiddeld meer dan 10 km. lopen…. Een werkdag in de zorg is hiermee vergelijkbaar. De (vooral) statische maar ook dynamische belasting van een marktkoopman/vrouw is ook niet te onderschatten.

Interesse over in één van deze modellen of wilt u meer informatie over dit onderwerp, maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs door op de afspraakbutton te klikken!