Hardloopschoenen

Onze nieuwste hardloopschoenen uitgelicht

In deze rubriek zetten we onze nieuwste schoenen in de spotlights. Wat maakt deze schoenen uniek? Hoe heeft de materiaalkeuze effect op het hardlopen? En voor welke omstandigheden is het dé perfecte hardloopschoen? Je ontdekt het in dit artikel!

New Balance Vongo V5

Deze antipronatie hardloopschoen geeft (vergeleken met veel andere hardloopschoenen) extra ondersteuning in de afwikkeling. Hiermee biedt deze schoen een goede ondersteuning en comfort. Deze New Balance Vongo V5 is een schoen voor hardlopers met een gemiddeld tot wat zwaarder lichaamsgewicht.

Deze vijfde editie van de Vongo-serie heeft update gekregen van het dempingsmateriaal, het bovenwerk en de slijtzool. De schoen bestaat onder andere uit een Fresh FoamX-tussenzool die met een drop van 8 milimeter zorgt voor constante demping tijdens het hardlopen. Onder de voetboog is deze schoen voorzien van een wat harder Fresh Foam materiaal welke de ondersteunende eigenschappen aan de deze schoen biedt. Deze ondersteuning voorkomt overpronatie. De Vongo V5 is in zowel dames als heren variant beschikbaar bij het LoopCentrum.

New Balance Vongo V5

Asics Magic Speed.

De Magic Speed van Asics past perfect in het segment wedstrijd- en lichte trainingsschoenen. Deze hardloopschoen heeft onder andere een carbonplaat in de zool en het bovenwerk valt nauwsluitend om de voeten. De schoen is licht van gewicht, naadloos en voelt zacht aan. Dankzij het hoog ademend vermogen houdt de Asics Magic Speed de voeten koel en comfortabel. De tussenzool is voorzien van speciale Guidesole-technologie die je helpt om je voet naar voren te stuwen waardoor je minder energie verbruikt tijdens het hardlopen. Onder de de hiel en voorvoet bestaat deze schoen uit FF Blast Demping. Dit materiaal is lichtgewicht, verhoogt de schokdemping en is reactiever.

De Asics Magic Speed is sinds kort verkrijgbaar voor heren in onze filialen in Horst aan de Maas en Venlo.

Asics Magic Speed.