Wandelkleding

Functionele wandelkleding

De keuze van jouw wandelkleding kan flink afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de afstand en het gebied waar je gaat wandelen en natuurlijk ook je persoonlijke voorkeuren. Bij het LoopCentrum adviseren we wandelaars, om te kiezen voor functionele wandelkleding. Het liefste zelfs kleding opgebouwd in verschillende lagen. (In dit artikel meer informatie over functionele wandelkleding). Daarom bieden wij bij het LoopCentrum enkel functionele wandelkleding aan. In dit overzicht check je ons nieuwste assortiment wandelkleding en accessoires!

Salomon Rugtassen

Wist je dat we bij het LoopCentrum naast onze uitgebreide collectie wandelschoenen, ook een uitgebreid assortiment wandelrugtassen hebben? Voor een korte wandeling waarbij je een waterfles en eventueel je picknick meeneemt volstaat een kleine rugtas of heuptas vrijwel altijd. Voor een langere dagwandeling is een rugtas tussen de 10 en 25 liter normaal gesproken ideaal. Je kan dan bijvoorbeeld een extra jas of extra kleding meenemen. Voor meerdaagse tochten doe je er verstandig aan om een grotere rugtas te kiezen.

Voor iedere wandelaar een geschikte tas

Onze collectie van Salomon bestaat uit verschillende rugzakken, geschikt voor vrijwel iedere wandeling. Van een kleine wandeling in het bos om de hoek tot een meerdaagse trektocht in bergachtig gebied. Zo kun je kiezen uit “ultralight” rugtassen voor bijvoorbeeld (trail)running of rugtassen met aanvullende functies zoals elastische zijvakken, een vak voor de zonnebril, waterdichte opbergpunten, regenhoes, lus voor wandelstok, mogelijkheden om een drinksysteem mee te nemen etc. Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen zodat jij de juiste materiaalkeuze kan maken voor je toekomstige wandeltochten.
Maak een afspraak in het LoopCentrum
Salomon Rugtassen