Meindl Identity

Eerlijke en transparante wandelschoenen

De Meindl Identity serie is de eerste serie wandelschoenen ter wereld, die volledige transparantie biedt. Het verhaal van Meindl Identity start op biologische boerderijen hoog in de Beierse en Oostenrijkse Alpen en eindigt op de productielocaties in Europa waar de Meindl Identity collectie vol liefde en met oog voor detail wordt gemaakt. Met het unieke nummer in de tong van de schoen kun je het leer van de schoen volgen vanuit de wei in de Alpen tot aan de productielocatie. Duurzaam, eerlijk en volledig transparant!

Bekijk vooral eens het eerlijke verhaal van Meindl op hun eigen website. (Informatie enkel in het Engels en het Duits beschikbaar) 

Eerlijke en transparante wandelschoenen

De Meindl Chiasso Identity

Onlangs heeft het LoopCentrum de MEINDL CHIASSO uit de IDENTITY collectie opgenomen. Deze serie schoenen wordt gemaakt met de allerbeste ledersoorten uit Europa. Deze degelijke, modieuze en sportieve schoen is verkrijgbaar voor dames als heren. De midhoge wandelschoen beschikt verder over een Gore-Tex voering waardoor de schoen volledig waterdicht is. De sportieve Vibram® Hiking Grip profielzool zorgt voor een stevige grip

Maak een afspraak en ontdek of deze unieke schoen bij jou past!
De Meindl Chiasso Identity