Evenementenkalender 2022

Bekijk hier de aankomende hardloopwedstrijden en wandeltochten in de omgeving!

Welke hardloop- en wandelevenementen zijn er in Limburg, Brabant en Gelderland? Ontdek het in dit handige overzicht! Even lekker het hoofd leegmaken om de dag te starten of te vervolgen. En misschien ben je wel al bezig met je volgende doel, een nieuwe afstand lopen of een nieuw pr vestigen. Want er staan veel verschillende hardloop- en wandelevenementen op het programma! Ontdek ze allemaal! 

17 - 18 september - Kwaakerrun

De Kwaakerrun is per 1 januari 2019  een side-event van de Venloop. De naam Kwaakerrun blijft bestaan, het blijft een kleinschaling evenement met dezelfde uitstraling.

De Venloop organiseert hiermee ook de start van het Venlose hardloop- en wandelseizoen. Net als vorig jaar is het zo dat je tijdens het inschrijven voor de Kwaakerrun een gegarandeerd startbewijs voor de Venloop kunt reserveren.

Meer info en inschrijven
17 - 18 september - Kwaakerrun

24-25 september - Kermisloop Belfeld

Voor de 10e keer organiseert Stichting Cultuur & Sport Belfeld een kermisevenement in het centrum van het dorpje Belfeld. Naast 4 dagen het plezier van attracties, live-muziek en/of DJ’s, is veel aandacht voor de sportieve kant met verschillende wandeltochten en hardloopwestrijden. Op zaterdag 24 september kun je deelnemen aan de Van Lier Schoenen Belfeld Kermis Wandeltocht waarbij je kunt kiezen uit de afstanden 7km, 14km en 21km. Op zondag 25 september wordt de Fysio Fitness Beweeg Kermisloop georganiseerd waarbij alle leeftijden kunnen deelnemen. Voor de allerkleinsten 650m, voor de wat grotere kids 1,5km en voor de volwassenen 5km en 10km. Inschrijven voor de hardloopwedstrijd kan gemakkelijk via www.inschrijven.nl.

Meer informatie en inschrijven
24-25 september - Kermisloop Belfeld

2 oktober - Orion Bridge to Bridge Run

Op 2 oktober 2022 wordt alweer de 15e editie van de Orion Bridge to Bridge Run gelopen. Deze recreatieve wedstrijdloop heeft de afgelopen edities zijn naam al gevestigd door het prachtige parcours langs de Maasoevers van Blerick en Venlo, over de Stadsbrug met de Wachters van Tajiri en de Zuiderbrug. Een unieke loop die van zich doet spreken door de gezellige sfeer bij start en finish en door de vele toeschouwers langs het parcours!

Meer informatie en inschrijven
2 oktober - Orion Bridge to Bridge Run