Evenementenkalender 2022

Mei is de bloeimaand, het is lente! Met de extra vrije dagen in het vooruitzicht en mooier weer gaan we weer vaker en langer naar buiten om te genieten van de zon en de natuur. Het is heerlijk om even een rondje te hardlopen of wandelen en samen te praten over de training. Even lekker het hoofd leegmaken om de dag te starten of te vervolgen. En misschien ben je wel al bezig met je volgende doel, een nieuwe afstand lopen of een nieuw pr vestigen. Want er staan veel verschillende hardloop- en wandelevenementen op het programma! Ontdek ze allemaal! 

3 - 5 juni - Meerdaags Wandelevenement in Venray

Van 3 tot en met 5 juni 2022 vindt de derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) plaats. Dit wandelevenement staat bekend om haar flexibiliteit: per dag kies je zelf hoeveel kilometers je aflegt. En die keuze is op ieder moment bij te stellen. Bovendien leidt de route je door de mooiste plekken van de Gemeente Venray. Zin in een gezellig evenement? Of op zoek naar een goede training voor bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse?

Meer informatie en inschrijven
3 - 5 juni - Meerdaags Wandelevenement in Venray

6 - 9 juli - Wandel4daagse Gemeente Bergen

Na een periode van 2 jaar gedwongen pauze,  zal dit jaar de Wandel4daagse in de Gemeente Bergen weer plaatsvinden van 6 t/m 9 juli. Elke dag wordt er in een ander kerkdorp in de gemeente Bergen gestart. De aftrap van de 4daagse vindt dit jaar plaats op 6 juli in Well. Op zaterdagmiddag 9 juli zullen de wandelaars feestelijk onthaald worden in Bergen. De verschillende afstanden (2,5km-5km-10km-15km) zorgen ervoor dat iedereen kan meedoen en kan genieten van de mooie natuur in de gemeente Bergen. Er zijn diverse rustplaatsen, amusement en gezellige muziek. 

Meer informatie en inschrijven
6 - 9 juli - Wandel4daagse Gemeente Bergen

22- 25 juni - De Sevenumse Wandel4Daagse

Dit jaar organiseert het Jongerengilde Sevenum samen met Stichting KnopenLopen Sevenum voor het 13e jaar de Sevenumse Wandel4Daagse. Deze wordt gehouden van woensdag 22 juni tot en met zaterdag 25 juni. Zaterdagmiddag zullen de wandelaars vanaf 16.00 uur arriveren in het centrum van Sevenum waar iedereen een medaille krijgt uitgereikt.

Meer informatie en inschrijven
22- 25 juni - De Sevenumse Wandel4Daagse

17 september - Mud Cross Wanssum

Op zaterdag 17 september 2022 organiseert stichting De Meulebèèk in samenwerking met Just Be Fit Gezondheidsstudio de vijfde editie van Mud Cross Wanssum! Een evenement met als doel samen met anderen een parcours vol obstakels te trotseren. De Mud Cross Wanssum wordt georganiseerd op en rond Sportpark De Meulebèèk, gelegen in het mooie Maaspark Ooijen-Wanssum.

Meer informatie en inschrijven
17 september - Mud Cross Wanssum