Hanwag Travi

Een verrijking van ons wandelassortiment!

Met de Hanwag Travi bieden we een hoogwaardige en mooi ogende nieuwe wandelschoen aan. Deze uiterst comfortabele schoen biedt wandelaars de optimale oplossing voor middelzware trektochten in heuvelachtig terrein en door lagere bergketens.

Wanneer is iets uniek? Als er maar één van is! De volledig leren Travi-wandelschoenen zijn uniek in zijn soort. Dit komt omdat het bovenwerk gemaakt is van yak leder. Behalve dat het robuust is, heeft yak leer ook een uniek en onderscheidend nerfpatroon. De schoen is gemaakt van 100% yak leer van runderen die zijn grootgebracht in Mongoolse kuddes. Door de barre omstandigheden waarin de dieren leven, waar ze worden geconfronteerd met extreme kou, wind en sneeuw, ontwikkelt yak leer een dikker, ruig en vezelig nerfoppervlak en dat is robuuster dan conventioneel rundleer. Yak leer is extreem slijtvast, maar toch zacht en soepel.

Een verrijking van ons wandelassortiment!

Het voordeel van dit exclusieve yak leder is niet alleen dat het bijzonder goed zijn vorm behoudt, maar dat leer ook nog eens buitengewoon comfortabel is. De natuurlijke ademende werking van leer zorgt voor een aangenaam voetklimaat waardoor vocht kan ontsnappen en de voet kan ‘ademen’. En omdat de leren voering zich aanpast aan de contouren van de voet, wordt de pasvorm na verloop van tijd alleen maar beter en beter. 

De Travi is uitgerust met een stevige Endurance Hike-loopzool. Dankzij de tussenzool van polyurethaan biedt de schoen een goede demping en is daarom ideaal voor sportieve, snelle wandelingen. De schoen heeft een goede torsiestabiliteit en wikkelt bovendien flexibel af. De algehele combinatie van de buitenzool, stevig yak leer en unieke uitstraling maakt het een aantrekkelijke keuze voor ontspannen en comfortabel wandelen in de natuur.

Maak vandaag nog een afspraak voor nieuwe wandelschoenen!