Kies de beste wandelschoenen

Welke wandelschoenen zijn het beste?

Wandel jij graag, maar heb je regelmatig last van blessures of vervelende pijntjes? Het zou kunnen dat je op een verkeerde wandelschoenen wandelt. Functionele wandelschoenen die het beste passen bij jouw voeten en wandelwensen zijn essentieel voor gezonde wandelingen. Om de kans op blessures te minimaliseren is het belangrijk om rekening te houden met jouw wandelgewoontes. Denk bijvoorbeeld aan de ondergrond waar je vaak op wandelt en de kenmerken van je voeten. Door je hierin te laten adviseren, vergroot je het wandelplezier en blijf je die heerlijke wandelingen maken.

Bij Het Loopcentrum hanteren we een innovatieve aanpak waarvoor al jarenlang vele wandelaars uit heel Nederland naar Horst aan de Maas en Venlo rijden. Daarnaast beschikt Het Loopcentrum over een ruime collectie aan wandelschoenen in alle soorten en maten. Wij vertrouwen erop dat jij de beste wandelschoenen vindt bij Het Loopcentrum.

Vraag ons om advies
Welke wandelschoenen zijn het beste?

Bij het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Kris Seuren
"7 Mooie jaren heb ik zelf binnen het LoopCentrum mogen werken. Inmiddels heb ik mij volledig op de Podotherapie gericht en gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan bij het LoopCentrum nog dagelijks in de praktijk. De hardloop- en/of wandelschoen is een belangrijk onderdeel in het behandelen van bepaalde klachten en het is daarom ook fijn om mensen met een gerust hart naar het LoopCentrum te kunnen verwijzen."

Kris Seuren

Podotherapeut bij Podotherapie 3D-VCN Horst

Maurice van Lierop
"Voor een top advies op maat verwijzen wij onze klanten al een aantal jaren door naar het LoopCentrum waar ze een professioneel en afgemeten advies omtrent looptechniek en de juiste schoenen krijgen. De afwikkeling van de voet en stand van het been tijdens joggen en zelfs wandelen kan individueel veel afwijken. Hier hoort een bijpassende schoen bij.

Namens mijn bedrijf MovementPro die gespecialiseerd is in personal training, voeding en coaching outdoor in Weert en omstreken vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten de beste schoenen en service krijgen. Zeker ter blessure preventie! Deze adviserende rol vervult het LoopCentrum uitstekend!"

Maurice van Lierop

Personal Trainer, Voeding & Lifestylecoach bij MovementPro

Onze aanpak bij de keuze voor wandelschoenen

Tijdens een intakegesprek bij Het Loopcentrum bespreek je samen met een van onze ervaren adviseurs wat jouw wandelwensen zijn en welke eventuele klachten of blessures je op dit moment ervaart. Neem je oude wandelschoenen mee naar dit gesprek, het slijtagepatroon kan namelijk heel waardevol zijn voor de statische analyse waarin we jouw voettype bepalen. Natuurlijk is het ook belangrijk om in beeld te brengen wat je voeten doen tijdens het wandelen. Hiervoor starten we een dynamische analyse met de meest geavanceerde technologie waardoor we inzicht krijgen in jouw looppatroon.

Maak een afspraak
Onze aanpak bij de keuze voor wandelschoenen

De beste wandelschoenen voor jou

Onze adviseur kiest na de analyses diverse wandelschoenen die passen bij jouw voeten en wandelpatroon. Het is belangrijk dat jij al deze soorten uitgebreid uitprobeert en uiteindelijk je voorkeur uitspreekt. Zo kies je namelijk de wandelschoenen die het beste bij jou passen! Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent tijdens je wandeling thuis. Dan ben je altijd van harte welkom om nog een keer met ons naar de metingen te komen kijken. Onze adviseur kiest dan nog een keer diverse soorten wandelschoenen voor je uit die jij uit kan proberen. Wij doen er bij Het Loopcentrum alles aan om jou van de beste wandelschoenen te voorzien.

Ben jij op zoek naar advies voor de wandelschoenen die het beste bij jou passen? Maak dan eenvoudig online een afspraak of neem contact op via de telefoon of de mail. We helpen je graag verder!

Maak een afspraak
De beste wandelschoenen voor jou