Wandelsport winkel

Ontdek onze wandelsport winkel

Het LoopCentrum is een wandelsport winkel in Horst aan de Maas en Venlo. Zowel voor ons grote assortiment als voor onze onderscheidende aanpak rijden al jarenlang vele wandelaars naar een van onze winkels in Limburg. Vooral onze uitgebreide analyse zorgt ervoor dat wandelaars graag terugkomen en onze wandelsport winkel aanbevelen bij andere (fanatieke) wandelaars. Wij hanteren een innovatieve werkwijze in onze winkel voor wandelsport en combineren deze werkwijze met jarenlange ervaring én de beste apparatuur om onze metingen te doen. Maak een vrijblijvende afspraak en kom onze wandelsport winkel bewonderen!

Ontdek onze wandelsport winkel

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Alles voor de wandelsport

In onze wandelsport winkel geven wij deskundig en merkonafhankelijk advies, en wij beschikken over gerenommeerde merken op het gebied van wandelsport. Of je een dagelijks blokje om loopt of meedoet aan de Nijmeegse Vierdaagse, bij Het LoopCentrum ben je op de juiste plek voor het kiezen van dé perfecte wandelschoen die past bij jouw voet én jouw doelen. Het assortiment van onze wandelsport winkel bestaat uit wandelschoenen van  gerenommeerde merken met diverse leesten voor verschillende voettypen en in alle maten. Wij adviseren hier graag ook de best passende wandelsokken en eventuele inlegzolen bij. Ook voor wandelkleding en accessoires ben je bij ons in onze wandelsport winkel in Horst of Venlo aan het juiste adres. Wij hebben artikelen van de beste kwaliteit en wij adviseren je graag bij het vinden van het ideale product passend bij jouw doelstellingen.

 

 

Alles voor de wandelsport

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Kom naar onze wandelsport winkel

Ben jij benieuwd naar onze wandelsport winkel in Horst of Venlo? Je bent van harte welkom, we raden je wel aan om een afspraak te maken zodat we je zeker alle tijd en aandacht kunnen geven. Tijdens deze afspraak beginnen we met een intakegesprek. Hierbij bekijken we, indien van toepassing, het slijtagepatroon en de status van je oude schoenen. Ook bespreken we hoe je de schoenen wilt gaan gebruiken, wat je wandelgedrag is en of er eventuele klachten zijn. Vervolgens stap je op t de podoscoop (voetspiegel) van onze wandelsport winkel voor de voetanalyse, oftewel de statische analyse. Naast deze statische analyse doen we ook een dynamische analyse. Dit is een drukmeting met de zogenaamde RS-scan en een camera opname terwijl je wandelt om je afwikkeling te kunnen beoordelen. Vervolgens bespreken we in onze wandelsportwinkel de informatie vanuit de intake, de statische analyse en de data van de dynamische metingen. Onze adviseur geeft een advies over de ideale wandelschoen voor jou. Dit kunnen verschillende opties zijn, die jij vervolgens gaat passen en testen zodat je een goede keuze kunt maken. Zo willen we ervoor zorgen dat jij onze wandelsport winkel verlaat met de schoen die écht bij jou past!

 

 

 

Kom naar onze wandelsport winkel

Wil jij deze uitgebreide analyse om jouw ideale wandelschoenen te kopen bij onze wandelsport winkel? Dat kan, want wij hebben een zeer groot assortiment wandelschoenen voor zowel heren als dames. Maak eenvoudig online een afspraak bij Het LoopCentrum, bel ons op of stuur ons een mailtje. Wij kunnen uiteraard jouw brandende vragen dan ook al beantwoorden.

Contact opnemen