Wandelschoenen voor brede voeten

Een goede wandelschoen voor de brede voet

Goede wandelschoenen zijn ontzettend belangrijk om comfortabel en klachtenvrij wandeltochten te maken. De wandelschoenen moeten bijvoorbeeld voldoende stabiliteit bieden en voor een goede demping zorgen. Daarnaast is een vereiste van een goede wandelschoenen dat deze goed aansluit om je voeten en vooral niet te strak zit. Geen enkele voet is hetzelfde, er zijn ontzettend veel verschillende voettypes. Een van de bepalende factoren voor het vinden van een wandelschoen met de juiste pasvorm is de breedte van de voet. Wij zien vaak dat klanten moeite hebben om een wandelschoenen voor brede voeten te vinden.

Maak een afspraak in het LoopCentrum
Een goede wandelschoen voor de brede voet

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. Zo heb ik elke twee weken op vrijdagmiddag spreekuur in het LoopCentrum Horst aan de Maas, waarbij we onze kennis van het bewegingsapparaat koppelen aan kennis van producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Wij analyseren welke wandelschoenen voor brede voeten voor jou geschikt zijn!

Wandelschoenen hebben vaak een standaardbreedte, waardoor zowel dames als heren met een iets bredere voet dan gemiddeld problemen ervaren. We zien in het LoopCentrum geregeld klanten die klachten hebben vanwege het wandelen met te smalle schoenen.  We hebben diverse wandelschoenen voor brede voeten voor zowel heren als dames in ons assortiment. In een intakegesprek luisteren wij naar de problemen die jij op dit moment ervaart. Onze experts bekijken daarnaast uitgebreid jouw voeten tijdens onze professionele meting. Wij maken tijdens de analyse o.a. een camera opname met 200 beelden/sec terwijl je wandelt, zodat we precies weten hoe jij je voet afwikkelt. Op basis hiervan weten we al deels welke wandelschoen voor de brede voet voor jou geschikt is. Ook nemen we de letterlijke afmetingen (dus de lengte én de breedte) van je voeten op, zodat we direct weten of jij bredere voeten dan gemiddeld hebt. Hier vinden we dan samen met jou de juiste wandelschoenen voor brede voeten voor.

 

Neem contact met ons op

In het LoopCentrum hebben wij wandelschoenen van

Wandelschoenen heren en dames voor brede voeten

Wanneer je op zoek bent naar wandelschoenen voor dames of heren voor de brede voet, kunnen wij je bij Het Loopcentrum op een ideale manier helpen. Ons assortiment heeft speciale wandelschoenen voor brede voeten. Wij zien namelijk vaak dat dames en heren met brede voeten een té grote schoenmaat hebben gekocht om het tekort in breedte te compenseren. Bij een grotere schoen wordt de breedte ter hoogte van de voorvoet namelijk ook breder. Dit klinkt natuurlijk ideaal voor dames of heren die een wandelschoen voor de brede voet willen! Maar een ongewild gevolg hiervan is dat het afwikkelpunt of buigpunt van de schoen op de verkeerde plek komt te zitten. Daarnaast kan de voet gaan schuiven in de schoen. Dit verhoogt de kans op blaarvorming. En dat is juist wat je wilt tegengaan wanneer je nieuwe wandelschoenen aanschaft.

 

Wanneer je bij Het LoopCentrum een afspraak maakt voor nieuwe wandelschoenen krijg je een uitgebreide analyse, zorgen wij ervoor dat de pasvorm precies aansluit bij jouw voet. Dus niet alleen de juiste breedte maar een juiste pasvorm om de gehele voet. De wandelschoen met een leest voor brede voeten zal je veel comfort opleveren tijdens het wandelen en de kans op blaren verkleinen.

 

Wandelschoenen heren en dames voor brede voeten

Wil jij nieuwe wandelschoenen voor brede voeten aanschaffen? Dat kan, wij hebben een zeer groot assortiment wandelschoenen voor zowel heren als dames met brede voeten. Maak eenvoudig online een afspraak bij Het Loopcentrum, bel ons op of stuur ons een mailtje. Wij kunnen uiteraard jouw brandende vragen dan ook al beantwoorden.

 

Contact opnemen