Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Over ons

Het LoopCentrum is in mei 2007 opgericht door drie ondernemers met enorm veel passie voor de hardloopsport. Voordat ze het LoopCentrum oprichtten, deden ze alle drie enkele jaren ervaring op in de branche. De focus lag op hardlopen, maar al snel bleek dat ook wandelaars uit de regio ons wisten te vinden. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot de grootste hardloop- en wandelspeciaalzaak van Nederland. Door onze brede kennis en ervaring komen wandelaars inmiddels uit geheel Nederland naar het LoopCentrum.

Wij delen onze kennis niet alleen met klanten maar ook met:

  • studenten fysiotherapie en sportpodotherapie op de Hogescholen
  • hardloop- en wandelverenigingen
  • organisaties van hardloop- en wandelevenementen
  • sportbonden
  • samenwerkende medici
  • atleten

Ons team is in de loop der jaren uitgegroeid tot 28 sportieve medewerkers. In een winkel van maar liefst 800m² hebben bekende wandelmerken hun ‘eigen shop’ in het LoopCentrum waarin de functionele collecties gepresenteerd worden.

We bieden individueel en merkonafhankelijk schoenadvies op basis van uitgebreide voet- en loopanalyse. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk kleding- en sportbeha advies.

Wij vinden het belangrijk om elke sporter optimaal en eerlijk te adviseren. De basis voor blessurevrij wandelen start bij het gebruik van functioneel juiste schoenen. Of u nu wekelijks een wandeltocht maakt, dagelijks met de hond loopt of deelneemt aan de vierdaagse, de juiste schoenkeuze zorgt voor meer wandelplezier en minder kan op blessures. Voor het betere schoenadvies, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze 28 deskundigen staan graag voor u klaar

Werken in het LoopCentrum