Kies de beste hardloopschoen

Welke hardloopschoenen zijn het beste?

Je zult het vast wel al weten, maar we kunnen niet zomaar één soort hardloopschoenen uitroepen tot beste hardloopschoenen. De beste hardloopschoenen voor jou zijn niet per definitie de beste hardloopschoenen voor iedereen. Door de juiste schoenen uit te kiezen die passen bij jouw voeten en hardloopwensen, voorkom je blessures. Laat je hierin goed adviseren. Bij Het Loopcentrum hanteren we een innovatieve aanpak waarvoor al jarenlang vele hardlopers uit heel Nederland naar Horst aan de Maas en Venlo rijden. Daarnaast beschikt Het Loopcentrum over één van de grootste collecties hardloopschoenen van Nederland. Wij vertrouwen erop dat jij de beste hardloopschoenen vindt bij Het Loopcentrum.

Vraag ons om advies
Welke hardloopschoenen zijn het beste?

Bij het LoopCentrum hebben wij hardloopschoenen van

Erik Wolters
"Sinds jaar en dag heeft Vividus centrum voor Gezondheid een warme (werk)relatie met het LoopCentrum. De combinatie van adviseren en de looptest, waarbij het looppatroon via camera en RS Scan wordt vastgelegd en geanalyseerd, sluit nauw aan bij onze therapieën om blessures en andere klachten m.b.t. het bewegingsapparaat te behandelen."

Erik Wolters

Chiropractor, DGA bij Vividus Centrum voor Gezondheid

Sanne Caelers
"Ik werk intensief samen met het LoopCentrum. We delen de kennis van het bewegingsapparaat en koppelen deze kennis aan producten. Hiermee hebben we al vele geblesseerde lopers weer op pad geholpen! "

Sanne Caelers

Fysiotherapeute en specialist op het gebied van (hardloop)blessures bij Sanne Caelers - Fysio Atelier

Huub Hendrickx
"Al jarenlang werk ik met het LoopCentrum samen om 'mijn' lopers te voorzien van het beste materiaal. Ik ken de werkwijze door-en-door en verwijs lopers dan ook met een gerust hart naar het LoopCentrum!"

Huub Hendrickx

Hardloopspecialist en eigenaar bij 2run4fun

Kris Seuren
"7 Mooie jaren heb ik zelf binnen het LoopCentrum mogen werken. Inmiddels heb ik mij volledig op de Podotherapie gericht en gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan bij het LoopCentrum nog dagelijks in de praktijk. De hardloop- en/of wandelschoen is een belangrijk onderdeel in het behandelen van bepaalde klachten en het is daarom ook fijn om mensen met een gerust hart naar het LoopCentrum te kunnen verwijzen."

Kris Seuren

Podotherapeut bij Podotherapie 3D-VCN Horst

Maurice van Lierop
"Voor een top advies op maat verwijzen wij onze klanten al een aantal jaren door naar het LoopCentrum waar ze een professioneel en afgemeten advies omtrent looptechniek en de juiste schoenen krijgen. De afwikkeling van de voet en stand van het been tijdens joggen en zelfs wandelen kan individueel veel afwijken. Hier hoort een bijpassende schoen bij.

Namens mijn bedrijf MovementPro die gespecialiseerd is in personal training, voeding en coaching outdoor in Weert en omstreken vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten de beste schoenen en service krijgen. Zeker ter blessure preventie! Deze adviserende rol vervult het LoopCentrum uitstekend!"

Maurice van Lierop

Personal Trainer, Voeding & Lifestylecoach bij MovementPro

Onze aanpak bij de keuze voor hardloopschoenen

Voordat je hardloopschoenen koopt, kom je bij ons op intakegesprek waarin je samen met onze adviseur je wensen, doelen, eventuele blessures en klachten bespreekt. Daarnaast kijken we tijdens deze eerste ontmoeting samen naar je slijtagepatroon en voeren we een statische en dynamische analyse uit. De statische analyse geeft ons een duidelijk beeld van jouw voettype en de dynamische analyse geeft ons inzicht in jouw hardlooppatroon. Op basis van onze ruime ervaring, innovatieve visie en de meest geavanceerde technologie kunnen onze adviseurs jou voorzien van het beste advies.

Maak een afspraak
Onze aanpak bij de keuze voor hardloopschoenen

De beste hardloopschoenen voor jou

Het Loopcentrum heeft één van de grootste collecties hardloopschoenen van Nederland. Op basis van de resultaten uit de analyses gaat onze adviseur op zoek naar diverse soorten hardloopschoenen die passen bij jouw voeten en hardlooppatroon. Het is van belang dat je de selectie aan hardloopschoenen zo uitgebreid mogelijk test. Op basis daarvan kies je namelijk de hardloopschoenen die het beste bij jou passen. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent tijdens je hardlooprondje thuis. We nodigen je dan altijd uit om nog een keer naar je metingen te komen kijken en andere schoenen uit te proberen. Wij doen er bij Het Loopcentrum alles aan om jou van de beste hardloopschoenen te voorzien.

Ben jij op zoek naar advies voor de hardloopschoenen die het beste bij jou passen? Maak dan eenvoudig online een afspraak of neem contact op via de telefoon of de mail. We helpen je graag verder!

Maak een afspraak
De beste hardloopschoenen voor jou