Bedankt voor het maken
van jouw afspraak

Jouw afspraak is gemaakt!

Bedankt voor het maken van een afspraak bij Het Loopcentrum. Er is een bevestigingsmail naar jouw e-mailadres verstuurd.

Wij heten je op de afgesproken dag en tijd graag welkom in onze winkel. Tijdens deze afspraak bespreken we je wensen, doelen, ervaringen uit het verleden en mogelijk ook blessures. Daarnaast hebben wij een speciale aanpak om een geschikt paar schoenen voor jou te vinden.

Heb je al een (oud) paar hardloop- of wandelschoenen? Neem deze dan zeker mee, dan kunnen we je slijtagepatroon bekijken. Dit is namelijk erg waardevol voor de verdere analyse. Daarnaast maken we tijdens dit gesprek een voet analyse, meten we je voeten op, maken we een opname terwijl je rent of wandelt en doen we een drukmeting door middel van een RS scan.

Ben je in aanloop naar je afspraak al benieuwd naar onze winkel of onze producten? Ontdek dan alvast ons aanbod aan wandel- en hardloopschoenen, kleding, sokken en andere accessoires.

Jouw afspraak is gemaakt!

Kwalitatieve producten om heerlijk te wandelen

We koppelen ons advies aan de verkoop van kwaliteitsproducten. Deze combinatie helpt onze klanten écht verder bij het verbeteren van hun sportbeleving. Onze collectie kenmerkt zich door functionaliteit en kwaliteit.