Vol vertrouwen, gemotiveerd
veilig en blessurevrij aan het werk

Functionele werkschoenen

Bij het LoopCentrum kun je ook terecht voor werkschoenen en veiligheidsschoenen. Onze collectie bestaat uit stevige Meindl werkschoenen, geschikt voor vrijwel iedere beroepsgroep. Met onze deskundige expertise meten we bij jou (of bij je werknemers) graag de pérfecte veiligheidsschoen aan. Want werken, dat doe je op een stevige en vooral veilige schoen die past bij jouw voeten en bij je werk. 

Ben jij benieuwd naar ons assortiment veiligheids- en werkschoenen en de specificaties? Check hier alle veiligheidsschoenen die wij aanbieden.

  • Wij werken met zorgvuldig opgeleide adviseurs
  • Onafhankelijk en deskundig advies
  • Persoonlijk advies op maat: wij nemen de tijd voor je!
  • Unieke analyses en voetscans
  • Jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak
Meer over Het Loopcentrum

Op zoek naar veiligheidsschoenen?

Plan online een afspraak voor onze winkel in Horst aan de Maas of in Venlo. Onze ervaren voet- en schoenspecialisten meten je graag een werkschoen aan die past bij jouw dagelijkse werkzaamheden en bij je voeten. Wij helpen je graag onbezorgd en veilig weer aan het werk.

Voor onafhankelijk (werk)schoenadvies, ben je bij het LoopCentrum aan het juiste adres!

Online afspraak maken

Bezoek onze winkel

Kom langs in onze winkel en maak kennis met ons ervaren team!

het LoopCentrum - Horst aan de Maas
Stationsstraat 137
5963 AA Horst aan de Maas

Bekijk de 360º tour

het LoopCentrum - Venlo
Koninginnesingel 7
5911 KB Venlo

Bekijk de 360º tour

Onze innovatieve aanpak - Video

Onze innovatieve aanpak

We hanteren al jarenlang een aanpak waarvoor vele hardlopers en wandelaars uit heel Nederland naar Horst aan de Maas en Venlo rijden. Maar naast hardloop- en wandelschoenen hebben we ook veiligheidsschoenen in onze collectie. Een combinatie van uitgebreide ervaring, een eigenwijze visie op schoenadvies en de meest geavanceerde technologie zorgt ervoor dat vele podotherapeuten, (sport)artsen, fysiotherapeuten en podologen hun patiënten doorverwijzen naar het LoopCentrum.

Dit zijn onze ervaren adviseurs

"We combineren onze kennis en jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak om het best mogelijke advies te geven. Onze zorgvuldig opgeleide adviseurs nemen de tijd om onze klanten een passend en merkonafhankelijk advies te geven."

Peter

Adviseur en inkoper bij het LoopCentrum Horst aan de Maas

Online afspraak maken