Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Succesvolle opening filiaal Venlo

24Aug

Vijf weken geleden openden we met trots de deuren van ons nieuwe filiaal in Venlo! In deze eerste weken hebben we al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen vanuit de hardloop- en hockeywereld.

Na een fikse verbouwing is het voormalige studentencafé aan de Koninginnesingel 7 in Venlo omgetoverd tot een prachtige speciaalzaak waar elke hardloper en hockeyer terecht kan voor het beste advies!

Je zou kunnen zeggen een 2 onder 1 kap concept: het LoopCentrum en het HockeyCentrum delen een voordeur, ervaring en expertise.

Het verbindend element tussen beiden winkelconcepten is de 20 meter lange indoorbaan die ons in de gelegenheid stelt om het looppatroon van elke sporter goed te kunnen analyseren. Onze gebruikelijke analysemethode met highspeed camera is daarbij uitgebreid met een drukplaatmeting op de RS scan, dit is een twee meter lange drukplaat die middels 16.000 sensoren het drukverloop onder de voet in kaart brengt.

Een schoenadvies dat gebaseerd is op een voet- en loopanalyse, is onder hardlopers inmiddels een bekend gegeven. Voor hockeyers is dit echter een geheel nieuwe ervaring. Deze manier van werken stelt ons in staat om het schoenadvies te personaliseren en daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan het verminderen van de kans op blessures. De eerste reacties van klanten zijn uiterst positief. 'Eindelijk een speciaalzaak in onze regio' is een veel gehoorde uitspraak.

Ons brede assortiment, de expertise binnen de sport en de deskundigheid van onze collega adviseurs maakt dat elke hardloper en hockeyer, recreatief of prestatief, zich thuis voelt in ons nieuwe filiaal!

Ook in Venlo kun je zonder afspraak terecht, we helpen je graag. Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen!

Openingsactie
Doe tot en met 1 september een aankoop in een van onze winkels en maak kan op één van de 15 cadeaubonnen ter waarde van € 100,-!

Let op: ons wandelspecialisme blijft in Horst aan de Maas.