Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Populaire hartslagmeters

24Jan

Garmin Forerunner 35
In prijs verlaagd van €179,99 naar €149,99.

Blijf fit, blijf verbonden en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle, eenvoudig te gebruiken GPS hardloophorloge is uitgerust met Elevate hartslagmeting op de pols, zodat je zonder hartslagband om de borst kunt lopen. Daarnaast functioneert dit horloge ook als activity tracker en telt o.a. het aantal stappen en verbrande calorieën. De Forerunner 35 beschikt ook over smartwatchfuncties zoals smartphone meldingen, LiveTrack en muziekbediening vanaf je pols. Haal je doel en met behulp van diverse sport-profielen, trilmeldingen om je gemotiveerd te houden en nuttige functies zoals Auto Pauze® en hardloop/wandel modus.

De Forerunner 35 is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de test' en 'Beste koop' (februari 2018). Deze hartslagmeter is in vier kleuren verkrijgbaar in beide filialen van het LoopCentrum.

Polar Vantage M
Prijs: €279,95

Verleg je grenzen met de Polar Vantage M, een veelzijdig multisport- en hardloophorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. Deze slanke en lichtgewicht trainingspartner levert alle gegevens die je nodig hebt om nóg beter te worden. Dankzij de nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie kan de Polar Vantage M nauwkeurig je hartslag meten via de pols, zelfs tijdens zware trainingen. Pas je Polar Vantage M aan iedere look aan met een aanpasbare polsband. Polar Vantage M helpt je je training te kwantificeren en toont aan hoe je trainingen je lichaam op verschillende manieren belasten met de keuze uit meer dan 130 sporten. De Polar Vantage M werkt naadloos samen met Polar Flow, je online dagboek met gegevens over training, slaappatroon en activiteit. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plek.

De Polar Vantage M is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en te koop in beide filialen van het LoopCentrum.

Polar Vantage V
Prijs: €499,95

De Polar Vantage V is een eersteklas multisport- en triatlonhorloge met GPS, hartslagmeting aan de pols en geavanceerde trainingsfuncties: de perfecte trainingspartner voor atleten. De nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie houdt nauwkeurig je hartslag bij, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De Polar Vantage V meet je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig. Polar Vantage V helpt je de juiste balans te vinden tussen training en rust, en om blessurevrij te blijven met een unieke allesomvattende oplossing voor het bijhouden van trainingsbelasting en herstel. Je hebt toegang tot het volledige Polar-ecosysteem, waar alles aan elkaar gekoppeld is. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plaats.

De Polar Vantage V is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en te koop in beide filialen van het LoopCentrum.

Garmin Fenix 5 Plus Serie
Prijs: vanaf €699,99

De nieuwe Fenix 5 Plus Serie van Garmin biedt premium multisport GPS-horloges in 3 verschillende maten. Deze beschikken onder meer over polshartslagmeting, navigatiekaarten, muziekopslag en Garmin Pay. Een klasse apart waarbij batterijprestatie en locatiebepaling tot een nieuw en ongekend hoog niveau zijn getild. De uitgebreide loopanalyse- en prestatiegegevens maken deze serie tot een perfecte partner voor de loper.

Ben je benieuwd welke versie het beste bij je past? laat je uitgebreid adviseren door onze specialisten.