Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Vandaag gesloten
Neem contact met ons op

Odlo dag zaterdag 5 januari

22Dec

Op zaterdag 5 januari staat dé kledingspecialist van het bekende sportmerk Odlo voor je klaar in ons filiaal te Horst aan de Maas. Ben jij een fanatieke sporter en heb je een actieve levensstijl? Dan is functionele (onder)kleding essentieel. De juiste kleding kan waterafstotend, winddicht, ademend, warmteregulerend, verkoelend, lichtgewicht, uitrekbaar of geurvoorkomend zijn, afhankelijk van het beoogde gebruik en de weersomstandigheden.

Odlo is de afgelopen 25 jaar expert geworden in ‘The Art of Layering’. Dit succes is gebaseerd op het principe van de drie verschillende laagjes. De basislaag zorgt voor een optimale afvoer van al je transpiratievocht. De middenlaag zorgt, als verbinding tussen de basis- en buitenlaag, voor een optimale vocht- en temperatuurregulering. De buitenlaag beschermt je tegen de elementen zoals water en wind.

Bij aanschaf van minimaal € 100,- aan Odlo producten krijg een skipas van Snowworld t.w.v. 4 uur skiën inclusief materiaal voor 2 personen. Kom dus langs op 5 januari en laat je informeren en adviseren over de uitgebreide collectie Odlo kleding en deze aantrekkelijke actie!