Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Woensdag 27 december Odlo dag!

20Dec

Op woensdag 27 december staat dé kledingspecialist van het bekende sportmerk Odlo voor je klaar in ons filiaal te Horst aan de Maas. Ben jij een fanatieke sporter en heb je een actieve levensstijl? Dan is functionele (onder)kleding essentieel. De juiste kleding kan waterafstotend, winddicht, ademend, warmteregulerend, verkoelend, lichtgewicht, uitrekbaar of geurvoorkomend zijn, afhankelijk van het beoogde gebruik en de weersomstandigheden.
Naarmate het kouder wordt hebben sporters meer behoefte aan functionele sportkleding.

Kom woensdag 27 december langs in het LoopCentrum en laat je informeren en adviseren over de uitgebreide collectie Odlo kleding!

Odlo is de afgelopen 25 jaar expert geworden in ‘The Art of Layering’. Dit succes is gebaseerd op het principe van de drie verschillende laagjes. De basislaag zorgt voor een optimale afvoer van al je transpiratievocht. De middenlaag zorgt, als verbinding tussen de basis- en buitenlaag, voor een optimale vocht- en temperatuurregulering. De buitenlaag beschermt je tegen de elementen zoals water en wind.

In samenwerking met Odlo krijg je 15% korting op de gehele Odlo collectie*
*Geldig t/m 31-01-'18 in ons filiaal te Horst aan de Maas en is niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.