Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Nieuwe collectie Adidas spikes

23May

Adizero SprintStar - Mannen en vrouwen
De Sprintstar kenmerkt zich door de stugge spikeplaat voor veel reactiviteit in de voorvoet. Dit model van Adidas is te gebruiken voor korte sprintafstanden zoals 60m, 100m, 200m en eventueel 400m. Daarnaast kan de Sprintstar ook gebruikt worden bij hordelopen op de afstanden 100m en 110m.

Adizero Ambition 4 -Mannen en vrouwen
De Ambition 4 heeft een gehele stijve spikeplaat van hak tot voorvoet. Ten opzichte van de Sprintstar is de Ambition 4 in de zool rechter waardoor landing op de midvoet/hak ook mogelijk is. Dit model van Adidas is te gebruiken voor langere sprintafstanden zoals 200m, 400m en eventueel 800m. Daarnaast kun je ook verspringen, polsstokhoogspringen en hordelopen (400m) met de Ambition 4.

Adizero Mid distance - Mannen en vrouwen
De Mid distance heeft 'boost' materiaal verwerkt in de hak en voorvoet voor demping in de zool. Dit model van Adidas is te gebruiken voor de middellange afstanden 400m, 800m en 1.500m.

Adizero Distancestar - Mannen, vrouwen en kinderen
De Distancestar staat tegenover de eerder genoemde modellen rechter op de leest waardoor de kuitspieren minder worden belast. Dit model is te gebruiken voor middellange / lange afstanden van 1.500m, 3.000m, 5.000m en 10.000m. Daarnaast is de Distancestar ook te gebruiken voor kinderen als allround spike.

Adizero XC Sprint - Mannen en vrouwen

De XC Sprint is een neutrale spike en is ontworpen voor de korte en snelle cross. Een zo goed als naadoos bovenwerk omsluiten de voet en biedt ondersteuning zonder te strak te zitten.

Benieuwd welk model het beste bij jou past? Kom naar het LoopCentrum en probeer ze uit! Een afspraak maken is niet nodig en onze adviseurs staan voor je klaar.