Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Vandaag gesloten
Neem contact met ons op

Carnavals acties

04Feb

€ 10,- korting op Falke sokken
Op zoek naar functioneel goede sokken voor het wandelen en/of hardlopen? Kom naar het LoopCentrum en profiteer van € 10,- korting bij aankoop van drie paar Falke sokken. Geldig t/m 28-02-'18 en niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.

€ 20,- korting op hardloopschoenen
De succesvolle hardloopschoenactie van € 20,- korting op een nieuw paar hardloopschoenen is ook geldig in de carnavalsvakantie. Kom dus snel langs en profiteer van deze speciale actie! Geldig t/m 28-02-'18 en niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.

Vroege vogel cadeau
Kom 's zaterdags tussen 09.30 uur en 09.40 uur naar het LoopCentrum en ontvang bij aankoop van schoenen het Vroege Vogel Cadeau. Dit is voor de hardloper een gratis paar runningsokken t.w.v. € 16,95 en voor de wandelaar een gratis paar wandelsokken t.w.v. € 19,95. Geldig t/m 28-02-'18. Ook geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.

20% korting op sportbeha’s
Niet alleen voor hardlopende dames, maar ook bij andere takken van sport, is het dragen van een juiste sportbeha van groot belang. Laat je goed adviseren door onze adviseuses en krijg 20% korting op je sportbeha. Geldig t/m 28-02-'18 en niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.

Gratis wandelsokken t.w.v. € 19,95
Kun je wel een extra paar warme wandelsokken gebruiken met deze koude dagen? Kom dan snel langs en krijg een gratis paar wandelsokken t.w.v. € 19,95 bij aankoop van wandelschoenen. Geldig t/m 28-02-'18 en niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.

15% korting op thermo ondergoed
In de winterperiode krijg je bij het LoopCentrum 15% korting op zowel Falke als Odlo thermo ondergoed. Door de samenstelling van het materiaal is thermo ondergoed in staat om transpiratievocht optimaal af te voeren, waardoor je huid droger blijft. Geldig t/m 28-02-'18 en niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.