Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Beleid het LoopCentrum inzake het Corona-virus

17Mar

Belangrijke informatie:

Geef bij het plannen van een afspraak graag aan of je voor hardloopschoenen, wandelschoenen of iets anders komt. In het geval van hardloopschoenen vragen we je ook om aan te geven of je naar onze winkel in Horst aan de Maas of Venlo wil komen.

We houden ons strikt aan de voorgeschreven onderlinge afstand van 1,5 meter en verwachten dat iedereen die onze winkel bezoekt hieraan meewerkt.

Wij verzoeken iedereen dringend om onze winkel niet te bezoeken indien er sprake is van één of meerdere van de volgende klachten:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

We verzoeken iedereen om onze winkel in een zo klein mogelijk gezelschap te bezoeken. Het streven is om enkel mensen in de winkel te hebben die komen voor advies. Het meebrengen van meerdere gezinsleden zorgt voor teveel drukte in de winkel, waardoor het lastig is om 1,5 meter onderlinge afstand te handhaven. Volg ten alle tijden de instructies van onze medewerkers op. Wanneer je met ons een afspraak inplant, zijn wij in staat de winkeldrukte onder controle te houden en wachttijden te minimaliseren.

We nemen de volgende maatregelen

We willen dat je bezoek aan het LoopCentrum zo veilig mogelijk verloopt. Voor onze klanten, en onze collega's. Daarom nemen we verschillende (hygiëne)maatregelen in acht zoals opgelegd door de overheid:

  • Houdt gepaste afstand (1,5 meter)
  • Kom het liefst alleen;
  • Geen handen schudden;
  • Was je handen regelmatig met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Daarnaast is een vast onderdeel van ons advies de zogenaamde 'statische analyse'. Hierbij neem je met blote voeten plaats op onze podoscoop zodat onze adviseur je voettype kan analyseren. Deze stap slaan we voorlopig over. Hiermee voorkomen we een moment van huidcontact en zijn we beter in staat om gepaste afstand te bewaren. De informatie die we hier normaal mee opdoen, halen we uit onze RS-Scan.

Extra service in het geval dat je onze winkel niet wil of kan bezoeken

We snappen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een winkel te bezoeken. Ben jijzelf momenteel niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, maar heb je wel producten nodig om te kunnen blijven trainen? We helpen graag door de mogelijkheid te bieden om bij ons te bestellen. Hiervoor kun je met ons contact opnemen via de volgende kanalen:

We houden de ontwikkelingen constant in de gaten en zullen aanpassingen in ons beleid direct op onze website en Facebookpagina plaatsen.