Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Beleid het LoopCentrum inzake het Corona-virus

17Mar

Het LoopCentrum in Horst aan de Maas is geopend conform de normale openingstijden, Venlo gesloten

We volgen nauwgezet het beleid van de overheid inzake het Corona-virus. Momenteel is er nog geen sprake van dat winkels gevraagd wordt te sluiten, dus zijn wij in Horst aan de Maas conform onze normale openingtijden geopend.

We houden ons strikt aan de voorgeschreven onderlinge afstand van 1,5 meter en verwachten dat iedereen die onze winkel bezoekt hieraan meewerkt. In ons filiaal in Horst hebben we onze analysestations dusdanig ingericht dat de afstand tussen klant en adviseur gemiddeld twee meter is. Onze vestiging in Venlo is een compactere stadswinkel, waar we niet dezelfde mogelijkheden hebben om met voldoende onderlinge afstand te werken. Dit vinden we niet verantwoord en om die reden hebben we besloten over te gaan tot voorlopige sluiting van onze vestiging in Venlo.

Wij verzoeken iedereen dringend om onze winkel niet te bezoeken indien er sprake is van één of meerdere van de volgende klachten:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

We verzoeken iedereen om onze winkel in een zo klein mogelijk gezelschap te bezoeken. Het streven is om enkel mensen in de winkel te hebben die komen voor advies. Het meebrengen van meerdere gezinsleden zorgt voor teveel drukte in de winkel, waardoor het lastig is om 1,5 meter onderlinge afstand te handhaven. Volg ten alle tijden de instructies van onze medewerkers op.

We nemen de volgende maatregelen

We willen dat je bezoek aan het LoopCentrum zo veilig mogelijk verloopt. Voor onze klanten, en onze collega's. Daarom nemen we verschillende (hygiëne)maatregelen in acht zoals opgelegd door de overheid:

  • Houdt gepaste afstand (1,5 meter)
  • Kom het liefst alleen;
  • Geen handen schudden;
  • Was je handen regelmatig met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Daarnaast is een vast onderdeel van ons advies de zogenaamde 'statische analyse'. Hierbij neem je met blote voeten plaats op onze podoscoop zodat onze adviseur je voettype kan analyseren. Deze stap slaan we voorlopig over. Hiermee voorkomen we een moment van huidcontact en zijn we beter in staat om gepaste afstand te bewaren. De informatie die we hier normaal mee opdoen, halen we uit onze RS-Scan.

Extra service in het geval dat je onze winkel niet wil of kan bezoeken

We snappen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een winkel te bezoeken. Ben jijzelf momenteel niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, maar heb je wel producten nodig om te kunnen blijven trainen? We helpen graag door de mogelijkheid te bieden om bij ons te bestellen. Hiervoor kun je met ons contact opnemen via de volgende kanalen:

We houden de ontwikkelingen constant in de gaten en zullen aanpassingen in ons beleid direct op onze website en Facebookpagina plaatsen.