Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Locatie Horst a/d Maas: vandaag geopend tot 17.30 uur
Locatie Venlo: vandaag geopend tot 17.30 uur

Over ons

Het LoopCentrum is in mei 2007 opgericht door drie ondernemers met enorm veel passie voor de hardloopsport. Voordat ze het LoopCentrum oprichtten, deden ze alle drie vele jaren ervaring op in de branche. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste hardloop- en wandelspeciaalzaak van Nederland. Door de brede kennis en ervaring komen inmiddels hardlopers uit geheel Nederland naar het LoopCentrum. Sinds kort zijn, naast onze vestiging in Horst aan de Maas, de deuren van het LoopCentrum Running en het HockeyCentrum geopend aan de Koninginnesingel in Venlo.

Wij delen deze kennis niet alleen met klanten maar ook met:

  • hardloop- en wandelverenigingen
  • organisaties van hardloop- en wandelevenementen
  • sportbonden
  • samenwerkende medici
  • atleten
  • studenten en docenten fysiotherapie en sportpodotherapie op diverse Hogescholen

Ons team is in de loop der jaren uitgegroeid tot 28 sportieve medewerkers, die uit eigen ervaring weten wat hardlopen betekent!

In een winkel van maar liefst 800m² in Horst aan de Maas en bijna 200m² in Venlo hebben bekende hardloopmerken hun ‘eigen shop’ in het LoopCentrum waarin de functionele collecties gepresenteerd worden. We bieden individueel en merkonafhankelijk schoenadvies op basis van uitgebreide voet- en loopanalyse. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een persoonlijk kleding- en sportbeha advies.

Wij vinden het belangrijk om elke sporter optimaal en eerlijk te adviseren. De basis voor blessurevrij hardlopen start bij het gebruik van functioneel juiste schoenen en een verantwoord trainingsschema. Van alle beginnende hardlopers haakt maarliefst 30% af in de eerste 6 weken ten gevolge van blessures. Een groot deel van deze blessures had voorkomen kunnen worden met een juiste schoenkeuze. Voor het betere schoenadvies, ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze deskundige adviseurs staan graag voor u klaar

Werken in het LoopCentrum