Wandelschoenen van Salomon

Uitbreiding collectie

Onze collectie wandelschoenen is uitgebreid met verschillende wandelschoenen van het merk Salomon. Dit Franse merkt komt van oorsprong uit de winter- en bergsport. Door de jaren heen is Salomon uitgegroeid tot onder andere één van de grootste spelers in de markt van trailrunning. De kenmerkende kwaliteit, pasvorm en toegepaste technieken komen ook terug in de wandelcollectie van Salomon. We lichten een aantal modellen uit.

X Ultra 3 GTX

Deze lage wandelschoen is sportief en licht opgebouwd. Dit zorgt voor veel comfort en een brede inzetbaarheid. De stevige profielzool zorgt voor veel grip en voorkomt daarmee uitglijders. Het typische snelvetersysteem van Salomon zorgt ervoor dat je snel op pad kan en geeft een comfortabele drukverdeling van de veters bovenop de voet. De rubberen stootrand bij de tenen en de hiel geven de nodige bescherming in ruiger terrein. De schoen is voorzien van Gore-Tex, waardoor je voeten droog blijven bij natte omstandigheden.

Uitbreiding collectie

X Ultra Trek

Ondanks dat deze hoge wandelschoen een lichte opbouw kent, is hij klaar voor ruig terrein! De zool zorgt voor enorm stevige grip, maar behoudt een soepele afwikkeling. Het bovenwerk is opgebouwd van leer en kunststof waarbij de binnenzijde is voorzien van een waterdichte Gore-Tex voering. De X Ultra Trek is een soepele, maar stevige bergwandelschoen.

Quest

De Salomon Quest neemt je met gemak mee door berg- en heuvelachtig terrein. Een zooltechnologie die Salomon heeft geleend uit de hardloopwereld biedt veel comfort en stabiliteit, waarbij je door de hoge schacht en stevige stootranden goed beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf. Ondanks alle stevigheid is Salomon er in geslaagd de schoen licht te houden, waardoor je fit blijft tijdens langere tochten. De Gore-Tex binnenvoering zorgt daarnaast nog voor droge voeten.