Korting op hardloopkleding

Flinke korting op onze hardloopkleding!

Profiteer tijdens deze zomermaanden nog van hoge kortingen op hardloopkleding. Het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide kledingcollectie, vol met functionele kleding. Met deze running kleding ga jij goed voorbereid op pad deze zomer!

Running kleding met korting

Bij aankoop van een paar hardloopschoenen uit onze volledige collectie, ontvang je nu tijdelijk een prachtige én functionele Running Kleding Set met korting. Hoe het precies werkt? Eenvoudig! Bij aankoop van een paar hardloopschoenen uit onze volledige collectie, heb je nu tijdelijk ook de kans om een compleet kledingsetje te scoren met flinke korting. Je hebt de keuze uit een shirt met korte mouwen of een singlet uit onze Code Blue collectie én een bijpassend running-short uit onze speciale collectie. Je betaalt dan voor dit kledingsetje geen €60 maar slechts €25.

Door middel van onze geavanceerde voetanalyse en drukmeting via de high speed camera’s, kiezen we samen met jou de perfecte hardloopschoen uit. En nu tijdelijk dus inclusief een voordelig kledingset! Zeker tijdens de warme zomerse dagen is het een verademing om in dit luchtige setje te gaan hardlopen! Doe er dus je voordeel mee, zo lang deze actie nog loopt.

Deze actie geldt nog zolang de voorraad strekt, en op = op.

Afspraak maken in het LoopCentrum
Running kleding met korting

70% Korting op shirts en singlets

Bij aankoop van een paar hardloop-  en/of wandelschoenen uit ons volledige assortiment, ontvang je nu tijdelijk maar liefst 70% korting op een Code Blue shirt of singlet! Dat betekent dat je in plaats van € 24,95, slechts € 7,50 betaalt!  Deze actie geldt voor alle beschikbare Code Blue shirts en singlets in diverse kleuren.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt!

70% Korting op shirts en singlets

Compleet running kledingset met korting

En dan hebben we nóg een combideal voor je in de aanbieding. Tijdens de zomermaanden scoor je nu ook een compleet zomers running kledingset, bestaande uit een Code Blue shirt of singlet én short én jack van € 99,95 voor slechts € 49,95!

Maak vandaag nog een afspraak en scoor één van onze zomerdeals!
Compleet running kledingset met korting