Hockey collectie 2023

Onze hockey collectie 2023

De nieuwste hockey collectie voor hockeyseizoen 2023 is binnen! Zorg dat je goed voorbereid bent op het nieuwe hockeyseizoen en neem een kijkje bij het HockeyCentrum in Venlo. We beschikken over een uitgebreide collectie hockeysticks met verschillende samenstellingen en diverse materialen. De hockeyspecialisten van het HockeyCentrum in Venlo geven je graag advies en helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte hockeystick. In dit artikel kun je alvast een blik werpen op een aantal van onze nieuwe collecties.

Naast onderstaande merken beschikken we ook nog over een ruim assortiment sticks van merken als: Grays en Princess en hockeyschoenen van Adidas.

Maak vandaag nog een afspraak in het HockeyCentrum en scoor jouw hockeyspullen!

Brabo Hockey

Bij het HockeyCentrum in Venlo beschikken we over een ruime collectie hockeysticks. Ons hockey assortiment van Brabo bestaat uit hockeysticks voor zowel junioren als senioren. Of je nu op het veld speelt of in de zaal, de ruime collectie van Brabo heeft voor iedere hockeyer iets te bieden! Maak een afspraak bij het HockeyCentrum en vraag onze hockeyspecialisten gerust voor meer specifieke informatie over de hockeysticks van Brabo.

Brabo Hockey

The Indian Maharadja

The Indian Maharadja: hockeysticks en accessoires. Ook dit seizoen hebben we weer een ruime collectie van Indian Maharadja mogen ontvangen. Met zowel outdoor als indoor hockeysticks voor junioren en senioren zit ook hier voor iedere hockeyer wel een juiste stick tussen. Met de frisse hockeykleding en accessoires is jouw uitrusting helemaal compleet!

The Indian Maharadja

TK Hockey

De TK-2 lijn is gefocust op balans, de perfecte verhouding tussen prestatie, innovatie én betaalbaarheid. De 8k Carbon en Nano Polymeer versteviging zorgen voor de ultieme mix. Met keuzes uit verschillende carbonpercentages en krommingen biedt de TK collectie voor elke speler een geschikte stick.

Meer info over onze TK collectie
TK Hockey