Het LoopCentrum en Fysio Stofberg bundelen krachten in Venlo

Het LoopCentrum werkt al jarenlang samen met een groot medisch netwerk van meer dan 500 fysiotherapeuten, podotherapeuten, (sport)artsen en chirurgen. In het geval van blessures bij klanten werken deze medisch specialisten en de adviseurs van het LoopCentrum samen om de betreffende sporter op een zo effectief mogelijke manier van deze blessure af te helpen.

Bij het LoopCentrum in Venlo wordt aan deze samenwerking een verdiepingsslag gegeven. Daar kan je namelijk iedere woensdagochtend terecht bij Sanne Caelers, fysiotherapeute en praktijkmanager bij Fysio Stofberg Heythuysen.

Sanne: “we verwijzen patiënten al jaren naar tevredenheid door naar het LoopCentrum. Om de krachten van onze specialisaties effectief te bundelen is het voor mij waardevol om nu ook ganganalyses uit te kunnen voeren met behulp van de apparatuur die het LoopCentrum in huis heeft. Met deze combinatie van kennis, ervaring en geavanceerde apparatuur krachten kunnen we dieper ingaan op soms onverklaarbare overbelasting blessures”.

Martijn van Eck, vestigingsmanager van het LoopCentrum Venlo is erg blij met deze samenwerking: “In alles wat we doen willen we de sporter zo goed mogelijk helpen en deze stap draagt daar enorm aan bij. Hoe fijn is het dat er één plek is waar je terecht kan voor het beste goed en eerlijk schoenadvies en tegelijkertijd een consult kan hebben met een fysio over een blessure waar je mee loopt?”.

De RS Scan, waarmee het LoopCentrum sinds een jaar 2017 de analyses mee uitvoert, is een belangrijke factor in deze samenwerking. Deze twee meter lange drukplaat met 16.000 sensoren zorgen er samen met de high speed camera’s voor dat er diepgaand geanalyseerd kan worden. voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper een bijzonder betrouwbaar advies gegeven kan worden.

Heb je te maken met een blessure waar je maar niet vanaf komt? Maak dan snel een afspraak! Mail naar sanne@fysiostofberg.nl of bel met 045-5641112.