‘Corona-proof’ advies voor jouw wandelschoenen!

Wandelen? Juist nu!

De afgelopen periode heeft ons ervan bewust gemaakt wat het belang is van een sterke mentale en fysieke weerbaarheid. Dit is voor iedereen iets om actief aan te werken. Gelukkig kunnen we vrijuit gaan wandelen: bij uitstek een sport om op een laagdrempelige manier je immuunsysteem te versterken! We helpen je graag vol vertrouwen en gemotiveerd op pad.

‘Corona-proof’ advies bij het LoopCentrum

We hechten grote waarde aan ieders gezondheid en daarom werken wij volgens strikte richtlijnen. In onze winkel in Horst aan de Maas is ieder analysestation voorzien van plexiglas schermen. Desinfectiemiddelen zijn beschikbaar en onze indoor analysebanen zijn verplaatst zodat er ruim 1,5 meter onderlinge afstand ontstaat. Op deze manier kunnen wij je op een veilige manier advies geven over de perfect wandelschoen die past bij jouw voeten, looppatroon en wensen.

Wandelen? Juist nu!

Kwaliteit in product en advies

Ons advies voor jouw wandelschoen komt tot stand met behulp van camera’s en RS-Scan. Dit drukmeetsysteem meet middels 16.000 sensoren het drukverloop onder de voet, tijdens de afwikkeling. Dit advies koppelen onze adviseurs aan kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld Hanwag. Dit duitse topmerk heeft in het LoopCentrum een grote collectie lage, halfhoge en hoge wandelschoenen in vele lengte- en (extra)breedtematen. Het biedt een mix van comfort, ondersteuning en stabiliteit.

Naast Hanwag hebben wij een ruim assortiment aan kwaliteitsmerken voor wandelschoenen. Ben je toe aan deskundig en persoonlijk advies voor de wandelschoen die het beste bij jou past? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak hier je afspraak! Lees meer
Kwaliteit in product en advies